filmszemle

2010. május 27.

Vízzáró, fugamentes burkolatrendszer

Vízzáró, fugamentes burkolatrendszer

Egyedi és esztétikus megjelenésű, fugamentes vízzáró burkolatok készítésére nyújt lehetőséget a speciális száradáskésleltető, valamint gombaölő adalékokat tartalmazó Beckers Resistent rendszer – a vizeshelyiségek felületképzésére szolgáló termék a csempeburkolatokkal egyenértékű, teljesen vízzáró felületet képez.

Napjaink beltéri felületképzéseinél az esztétikum, a színek és a felület struktúrája mellett fokozatosan előtérbe kerülnek a felülettel szembeni műszaki elvárások. Ilyen jellegű igények lehetnek például a magas páraáteresztő képesség, vagy épp az ellenkezője, a vízzáró képesség, esetleg a rendszeres, gyakori tisztíthatóság.

A vizeshelyiségek felületképzésére szolgáló Beckers Resistent rendszer a csempeburkolatokkal egyenértékű, teljesen vízzáró felületet képez. A burkolat ráadásul antiallergén – gyártója világelsőként tüntetheti fel ilyen jellegű burkolaton a Nordic Ecolabel logót, mely a környezettudatosság jegyében fejlesztett magas minőségű termékek ismertetőjegye.

Az igényes, gyorsan kivitelezhető Beckers Resistent technológia alkalmazható fürdőkben, tisztaterekben, uszodákban, de megfelel műtőkbe, illetve folyamatosan csurgó víznek kitett felületekre is. Gyakran használják napjaink népszerű projektjeiben, az élményfürdőkben, illetve medenceterek, zuhanytermek felületkialakításaira.

Vízzáró, fugamentes burkolatrendszer Vízzáró, fugamentes burkolatrendszer

A rendszer – száradáskésleltető adalékok alkalmazásával – lehetőséget nyújt egyedi mintázatok és dekorációs megoldások készítésére is. Akár új felület kialakításáról, akár valamilyen meglévő felület felújításáról legyen is szó, a rendszerrel egyedi megjelenésű vízzáró burkolat készíthető. A falakon fungisztatikus (gombaölő), fugamentes felület képzésére nyújt lehetőséget, mely az esztétikai igények megváltozása esetén egyszerű fedőfestéssel újjávarázsolható.

A Beckers Resistent rendszer felfreccsenő víznek kitett – egyszerűbb rétegfelépítésű, olcsóbb – változata a fürdők kiszolgáló helyiségeinek és konyhák, lépcsőházak, illetve egyéb nagyobb igénybevételű helyiségek bevonataként szolgál.

Lakóterek magas páraáteresztő képességű, ugyanakkor rugalmas és jól tisztítható bevonata a selyemmatt és matt változatban kapható Beckerplast Latex falfesték, melyből számtalan színvariációban és dekorációs kialakítási lehetőséggel készíthető burkolat.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog