filmszemle

2010. március 04.

Deszkabetonelemek utakhoz, szegélyezésekhez

Deszkabetonelemek utakhoz, szegélyezésekhez

A deszka hatású betonlapok, beton „farönkök” és beton talpfaelemek alkalmazásával meleg faérzet kölcsönözhető a terasz, az ülőalkalmatosság vagy a kerti út számára annak veszélye nélkül, hogy valaha elkorhadnának.

A hosszú élettartamú, teherbíró kerti lapok új vagy antikolt megjelenésűek lehetnek.

• Deszkabeton lapok: a teraszok és kerti utak kialakítására alkalmas fenyőszínű deszkabeton lapok úgy néznek ki, mintha igazi fenyőfalapok lennének, miközben a beton valamennyi előnyével rendelkeznek: hosszú élettartamúak, strapabírók, nem igényelnek gondozást és egyszerűen fektethetők.

• Beton talpfaelemek: a kerti utak, ágyások szegélyezésére, vagy függőleges elhelyezkedésű szegélykőként is alkalmazható antikolt barna színű, betonból készült talpfaelemek faszerkezetű felülettel rendelkeznek, és a fából készült rusztikus vasúti talpfák megtévesztésig hasonló utánzatai.

• Szegélykövek: A Bradstone-programot a rusztikus megjelenésű szegélykövek teszik teljessé; alkalmazásukkal kihangsúlyozhatók a kert különböző pontjai, például gyepfelületek, vetemények és virágágyások elhatárolásai. A termékek színükkel és terméskőhöz hasonló felületükkel illeszkednek a természetes környezetbe.

 

Deszkabetonelemek utakhoz, szegélyezésekhezDeszkabetonelemek utakhoz, szegélyezésekhez

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog