2010. május 20.

Hatékonyan, pontosan tömörít az új vibrációs tandemúthenger

Hatékonyan, pontosan tömörít az új vibrációs tandemúthenger

Az első és a hátsó henger vibrációja külön-külön is állítható, és a berendezés a jobb és a bal oldali kezelőülésből egyaránt irányítható. Rendelhető a géphez szélvágó és sajtoló is, ami lehetővé teszi, hogy egészen a szegélyekig tömörítsünk, és az aszfaltréteg szélét esztétikusan levágjuk.

A JCB Vibromax vibrációs tandemúthenger-sorozatának új darabja a VMT860, melynek fő jellemzője az optimális statikus súly, a nagy centrifugális erő és amplitúdó. Ez a három tulajdonság együtt rendkívül nagy tömörítési teljesítményt eredményez aszfaltfelületen, kötő- és kopórétegen, illetve talajtömörítés esetében is. A centrifugális erőt létrehozó excentrikus rendszer a JCB különleges fejlesztése.

 

Hatékonyan, pontosan tömörít az új vibrációs tandemúthenger

 

Kétféle frekvencia és amplitúdó, valamint csak első vagy csak hátsó vibráció is választható, ami a gépet rendkívül sokoldalúvá teszi. A teljesítmény tovább javítható az opciós, úgynevezett Compatronic A berendezéssel, ami lehetővé teszi, hogy a kezelő folyamatosan ellenőrizze az aszfaltréteg tömörítését, valamint kijelzi az anyag hőmérsékletét. Ugyancsak opciós a szélvágó és sajtoló, ami lehetővé teszi a tömörítést egészen a szegélyig, és az aszfaltréteg szélét levágva használatra kész, biztonságos és esztétikus burkolat készíthető.

A VMT860 erőforrása erőteljes JCB Dieselmax motor, nagynyomatékú hidraulikus motorokkal párosítva. Ezek lehetővé teszik az emelkedőn való haladást is, akár 40 százalékos meredekségig. Az új gépnél fontos szempont a kezelő kényelme és biztonsága is. Az igen tágas, ROPS/FOPS-tanúsítvánnyal rendelkező kezelőfülkében az alapfelszereltséghez tartoznak a beépített munkalámpák és a fűtés, de légkondicionáló is rendelhető. A két kényelmes, súlyra állítható ülésből kiváló kilátás nyílik jobb, illetve bal oldalra. A középre szerelt kezelőkar jobbra-balra dönthető, és a kormánykerék átfordítható, hogy mindkét kezelőülésből kényelmesen lehessen kormányozni. Ez a kivitel azt is jelenti, hogy két személy is kezelheti a gépet, vagy egyszerűen utast lehet szállítani.

 

Hatékonyan, pontosan tömörít az új vibrációs tandemúthenger

 

Minden JCB Vibromax úthengerre jellemző a fő elemek csekély karbantartási igénye, valamint a szervizelendő egységekhez való könnyű hozzáférés.

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog