2010. június 22.

A korszerűbb, takarékosabb tervezőirodáért

A korszerűbb, takarékosabb tervezőirodáért

Rendkívüli kedvezménnyel juthatunk most A3-as méretben, színesben nyomtató, faxoló, fénymásoló és szkennelő multifunkciós készülékhez a japán Brother cég kínálatából. A készüléket a Nemetschek Kft. szakemberei alapos tesztelés után ajánlották a CAD programokhoz, majd ennek az akciónak köszönhetően a készüléket ma már az Allplan-felhasználók széles köre használja, általános megelégedésre.

A döntéshez az alábbi szempontok mérlegelését ajánljuk.

 

1. A tervezőirodákba A3-as készülék való

Az asztali nyomtatók piacán ma már egyre inkább az A3-as készülékekre mutatkozik kereslet, és ez különösen így van a tervezőirodák esetében. A különböző műszaki rajzokat, dokumentációs anyagokat igencsak bonyolult A4-es lapokból előállítani, míg egy A3-as oldalra például egy családi ház engedélyezési tervei kényelmesen elférnek. Nagyformátumú nyomtatásra berendezkedni pedig komoly többletköltségekkel jár.

A Brother MFC-6490CW nyomtatni, szkennelni és fénymásolni egyaránt képes A3-as méretben, mégpedig a régebbi típusokra jellemző fehér szegély nélkül. A berendezés mindössze néhány cm-rel nagyobb, mint a hagyományos A4-es készülékek szokásos mérete, így nem foglal el lényegesen több helyet az irodából. Természetesen rendelkezik A4-es papírtálcával is, tehát nem kell a papírt cserélgetni, ha méretet akarunk váltani.

 

2. Hálózati használat

Ma már a legtöbb tervező helyi hálózatban használja a számítógépeit. Az MFC-6490CW készülék csatlakoztatható az UTP hálózathoz, de akár drótnélküli, wifi hálózaton keresztül is működtethetjük. Mind a nyomtatás, mind a szkennelés vezérelhető akár a saját számítógépünkről, de a készülékről is. A Brother meghajtó szoftver egyszerű, könnyen érthető felületén akár kedvenc beállítások is tárolhatók.

Természetesen lehetőség van közvetlenül USB kábelen keresztül a számítógépünkhöz való csatlakozásra is.

 

3. Lehet takarékosabb a működés

Általában is költséghatékonyabbak azok a készülékek, amelyek több funkciót egyesítenek magukban; a helykihasználás és a beruházási igény szempontjából is kedvezőbb ez a megoldás az irodák számára.

Az MFC-6490CW üzemeltetési költségei pedig a szokásosnál is kedvezőbbek annak köszönhetően, hogy nagyobb méretű festékpatronokat használ: egy töltéssel 900 fekete-fehér, vagy 750 színes oldal nyomtatható.

További előnyös tulajdonsága a berendezésnek az alacsony áram-fogyasztás; mind az Energy Star, mind a Blue Angel környezetvédelmi előírásoknak megfelel.

 

4. Speciális kedvezmény Nemetschek-partnereknek

A Nemetschek partnerei most még kedvezőbb áron tehetik korszerűbbé és hatékonyabbá irodájuk működését: az akció keretében a Brother fent említett, MFC-6490CW típusú készülékéhez

mindössze 66.200 Ft + áfa áron juthat hozzá,

valamint 11.000 Ft + áfa értékben ajándékba kap 4 színes patront is (LC1100BKCMY).

 

Az előbbi termék testvére az MFC-6890CDW készülék, mely A4 formában már duplex, azaz kétoldalas nyomtatásra is képes. Ez most csak 85.700 Ft +áfa áron szerezhető be, melyhez 15.000 Ft + áfa értékben ajándék is jár; 4 színes patron és A/3-as 20 lapos minőségi papír.

A nyomtatási minőséget a Nemetschek szakemberei tesztelték, és kifejezetten ajánlják Allplan felhasználók számára. Ha szeretne hozzájutni a kedvezményes árú készülékhez, vegye fel a kapcsolatot a Nemetschek Magyarország Kft. munkatársaival az info@nemetschek.hu e-mail címen. A készülék kiszállítása az egész ország területén csak 2.500,- Ft-ba kerül. Irodánkban egyeztetés után lehetőség van a készülék megtekintésére és kipróbálására.

A kedvezményes vásárlási lehetőség július végéig, vagy a készlet erejéig érvényes.

A nyomtatóról www.brother.hu oldalon is található még információ.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog