2010. október 18.

Új tetőcserép a házon, amit minden családtag szeretni tud

Új tetőcserép a házon, amit minden családtag szeretni tud

A tető megújítását az előző fedés elöregedése, vagy egy új lakótér kialakítása hozza magával. A szakemberek szeretik azt hinni, hogy a megfelelő tetőfedő anyag kiválasztása szakmai mérlegelés eredménye – persze ez a gyakorlatban nem így van. A családi házak esetében legalábbis a családtagok kezében van a döntés, akik a maguk sajátos szempontjait igyekeznek érvényesíteni.

A férfi leginkább a racionalitás alapján dönt: az ár-érték arány a legfontosabb számára. A nő az esztétikumért felel, és e szerint választ számára szemet gyönyörködtető megoldást. Ha az idősebb generáció tagjai is jelen vannak – ők általában a hagyományok és az értékmegőrzés elkötelezett hívei. Ha „szavazati joggal” bíró ifjúság is részt vesz a döntés-előkészítésben, feltehetően a trendi, korszerű megoldások mellett fog voksolni. Hogyan születhet mindebből egyöntetű döntés? A Bramac fejlesztőcsapata mintha számított volna erre az összetett feladatra. Az elmúlt esztendőkben számos olyan cserepet vitt piacra, amelyek tetőfelújításokra nagyon alkalmasak. Nézzük sorban, hogyan elégíthető ki az egész család vágyakozása.

Az apa számára fontos a biztonság, a minőség és nem utolsósorban a gazdaságosság. A Bramac-cserepek szilárdsága az idők folyamán egyre növekszik, hosszú évtizedeken át képesek elviselni a szélsőséges időjárási hatásokat. A Bramac-tetőrendszereket rendszeresen tesztelik Európa legnagyobb szélcsatornájában, és kiállják az idő próbáját. A racionális apának az is fontos, hogy a tetőmegoldáshoz minden tartozék tökéletesen illeszkedjen és lehetőleg ugyanazon helyről beszerezhető legyen. A harminc év újérték-garancia szintén markáns érv a minőség mellett.

 

 

Új tetőcserép a házon, amit minden családtag szeretni tud

 

A család hölgytagjainak a szépség iránti vágyát a számtalan szín- és formaválaszték fogja kielégíteni. A tetőcserepek hosszan tartó esztétikus megjelenéséről az egyedülálló Protector-felület gondoskodik, mely nem csupán a környezeti és időjárási ártalmaktól óvja meg a tetőt, de a mohásodás, a színfakulás ellen is védelmet ad.

 

Új tetőcserép a házon, amit minden családtag szeretni tud

 

A magas színvonalú technikai újdonságok az ifjúság számára is meggyőzőek lesznek, az idősebb generáció számára pedig a kedvelt klasszikus formavilág lesz a fő vonzerő, mely gyermekkorunkat, nagyapáink házait idézi.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog