filmszemle

2010. november 01.

Egyszerűen és gyorsan elegáns bútordarabbá alakítható a régi vécé

Egyszerűen és gyorsan elegáns bútordarabbá alakítható a régi vécé

Falon kívüli tartállyal készült vécék felújítására nyújt elegáns megoldást a Geberit Monolith rendszere, mely a meglévő víz- és lefolyócsatlakozások átalakítása nélkül beépíthető. A Monolith rafináltan, tetszetős burkolat mögé rejti a tartályt, időtálló, elegáns és egyedi megoldást eredményezve a fürdőszobában.

A már ismert és megszokott szaniter szerelési rendszerek bizonyos építési szituációkban nem alkalmazhatók, vagy ha igen, sokszor nem nyújtják a legésszerűbb megoldást. Ilyen eset például a talpon álló vécékerámiából és falon kívüli tartályból álló régi vécék felújítása, ahol eddig legegyszerűbben csak hasonló felépítésű rendszert lehetett alkalmazni. A Geberit ettől merőben eltérő megoldást kínál: a háromféle (fekete, fehér és mentazöld) színben kapható Monolith vécéknél semmi nem emlékeztet arra, hogy valójában két darabból állnak, a szokványos vécék helyett különleges bútordarabot kínálva.

 

Egyszerűen és gyorsan elegáns bútordarabbá alakítható a régi vécé

 

Sokoldalúság

A Geberit Monolith az új szaniter szerelőmodulnak köszönhetően a meglévő víz- és lefolyócsatlakozások átalakítása nélkül beépíthető, így nincs szükség falvésésre, csempézésre, és törmelék sem képződik. A teljes rendszer beépítése egy munkafázisban, egyéb szakember bevonása nélkül elvégezhető.

 

Egyszerűen és gyorsan elegáns bútordarabbá alakítható a régi vécé Egyszerűen és gyorsan elegáns bútordarabbá alakítható a régi vécé

 

Rugalmasság

A Geberit Monolith bármilyen beépítési szituációban alkalmazható. Moduláris felépítéséből adódóan könnyedén alkalmazkodik a helyiség síkjainak egyenetlenségeihez. Ez a flexibilitás jellemző a lefolyóbekötésre is: hátsó és alsó bekötés egyaránt megoldható.

 

Egyszerűen és gyorsan elegáns bútordarabbá alakítható a régi vécé

 

A Geberit Monolith fő előnyei:

• elegáns megoldás falon kívüli vécétartály esetén;

• számtalan fali és talponálló vécékerámiához illeszthető;

• bármilyen beépítési szituációban alkalmazható, hátsó és alsó bekötés egyaránt megoldható;

• a felújítás a meglévő csatlakozások alkalmazásával elvégezhető, nincs szükség falbontásra, törmelék-eltakarításra;

• gyors és egyszerű beépíthetőség.

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog