filmszemle

2011. augusztus 26.

Újabb előnyök a tűzihorganyzásnál

Újabb előnyök a tűzihorganyzásnál

Feljövőben levő ipari szolgáltatás a tűzihorganyzás. A nyugat-európai példákon felbuzdulva mind több vas- és acélszerkezet-gyártó, valamint ipari, építőipari felhasználó ismeri fel a korszerű korrózióvédelmi bevonat előnyeit. Mindehhez a több száz éves gyökerű technológia egyik mai hazai követője, a Nagév Cink Kft. nemrég átadott ócsai tűzihorganyzó üzemében új lehetőségeket és plusz szolgáltatásokat is kínál.

A vas és acéltermékek alkalmazásának lényegében egyetlen hátránya a korrózióra (rozsdásodásra) való erős hajlamuk. Újabb és újabb festékek, festéstechnológiák jelennek meg a piacon, ám – ha ezeket alkalmazzuk is – a szabadon álló, az időjárás viszontagságainak kitett tárgyakat bizony 7-10 évente fel kell újítani, ami nem kis költség és időráfordítás a tulajdonosoknak. A Nagév Cink Kft. által kínált tűzihorganyzás – amely mintegy háromszáz éve ismert felületvédelmi eljárás – a technikai fejlesztéseknek köszönhetően mára egyre szélesebb körben elérhető és alkalmazható.

Az acélszerkezetek felületére felhordott masszív és tömör horganyréteg – átlagos légköri viszonyok között – évtizedekre biztosítja az acélszerkezetek védelmét karbantartás nélkül is. Üreges, csőből készített elemeknél – a legtöbb festési technikával szemben – a belső felületek is elláthatók horganybevonattal. Az acéltárgyak, vasszerkezetek tűzihorganyzása mind a termékminőség javulása, mind a költségek tekintetében kifizetődő a megrendelőknek.

Újabb előnyök a tűzihorganyzásnál

A Nagév Cink Kft. Ócsán, Budapesttől 30 km-re felépített új, csúcstechnológiájú tűzihorganyzó üzemében – a fenti előnyöket még megtoldva –, a ma elérhető legkorszerűbb technológiát kínálja partnereinek. A 2011 májusában üzembe helyezett csarnok korszerű szolgáltatást és új lehetőséget kínál a vállalatoknak, de magánszemélyeknek is. Így Magyarország legnagyobb térfogatú tűzihorganyzó kádjában akár a 8 tonna tömegű, 15 x 1,8 x 3 méter befoglaló méretű termék is kezelhető. Ezzel a cégcsoport a főváros közvetlen közelében megteremtette a nagyméretű és nagytömegű acélszerkezetek tűzihorganyzásának lehetőségét, amelyre a tervezőmérnökök és gyártók már régóta vártak.

Újabb előnyök a tűzihorganyzásnál

Újabb előnyök a tűzihorganyzásnál

Az új üzem nemzetközi versenyárak alkalmazásával kedvező helyzetbe hozza partnereit, támogatja üzletpolitikájukat. A Nagév Cink Kft. rendkívül gyors ügyintézést és vevőkiszolgálást alkalmaz, emellett opcionálisan kínálja, hogy a horganyzás utáni felületeket passziválja, azaz még ellenállóbbá teszi. A Nagév Cink Kft. a termékek horganyzásra alkalmas kialakításáról, előkészítéséről részletes információkat nyújt a megrendelőknek, munkatársai pedig a tűzihorganyzás előtt – kedvező díjazás ellenében – hibaelhárítást is végeznek (kijavítják a termék-előkészítés kisebb hibáit), ezzel is biztosítva, hogy a felületvédelem kifogástalan minőségű legyen.

A tűzihorganyzással kapcsolatban érdeklődjön az alábbi lehetőségek valamelyikén, illetve tekintse meg a Nagév-csoport honlapját.

NAGÉV CINK Kft.

Ócsa, Újerdő sor 1. (pár száz méterre az M5-ös autópályától)

GPS koordináták: É 47°18’06.05” K 19°16’14.29”

Mobil: +3630 CINK100, vagyis +3630-2465-100

www.nagev.hu; email: nagevkontakt@nagev.hu

Újabb előnyök a tűzihorganyzásnál

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog