2011. november 07.

Statikus szakértői munkákhoz most érdemes egyéni programmodul-válogatást beszerezni

Statikus szakértői munkákhoz most érdemes egyéni programmodul-válogatást beszerezni

A statikus tervezői megrendelések gyarapodását egyelőre nem nagyon látjuk, szakértői munkákra azonban mindig szükség lesz. A Nemetschek most meghirdetett akciója keretében az ilyen megbízásokra kiválóan alkalmas Frilo-programmodulok közül 15-öt vásárolhatunk meg igen kedvező csomagáron.

 

Statikus szakértői munkákhoz most érdemes egyéni programmodul-válogatást beszerezni

A Nemetschek-szoftverház statikus tervezőknek kínálja a Frilo programcsomagot: a moduláris felépítésű rendszer az épületek minden tartószerkezeti elemének, illetve kapcsolatainak számításához, illetve a teljes épületszámításhoz kínál megoldást.

Nyilvánvalóan minden statikus meg tudja mondani, hogy a saját praxisában melyek a leggyakrabban előforduló számítások – ebből a szempontból igen előnyös a Frilo most meghirdetett akciója, melynek keretében 60 programmodulból választhatunk ki 15-öt, s ezeket rendkívül kedvező csomagáron, összesen 619 000 forintért vásárolhatjuk meg.

Különösen azért érdemes megfontolni e lehetőség kihasználását, mert e programmodulok kiválóan alkalmasak egy-egy épületelem – mondjuk egy-egy gerenda, vagy födémszakasz – számítására, amire jellemzően szakértői munkákhoz van szükség. Ma pedig általános tapasztalat, hogy az új épületekre vonatkozó csökkenő számú tervezői megbízások mellett arányában több a szakértői munka. Jó stratégia lehet tehát e szakértéseket tenni mérnöki-vállalkozói stratégia központjába, ehhez pedig aligha találhatunk jobb eszközt egy célszerűen összeválogatott Frilo-programcsomagnál.

Statikus szakértői munkákhoz most érdemes egyéni programmodul-válogatást beszerezni

A programmodulok német, illetve angol nyelvűek. Kiegészítésképpen hasznos lehet a szoftver szerviz megállapodás megkötése is, ami a Nemetschek Magyarország szakembereitől igénybe vehető telefonos tanácsadásra, valamint a szoftverek frissítésére is kiterjed.

Az akció 2011. december 15-ig tart.

 

További információ:

E-mail: info@nemetschek.hu

Telefon: +36 (1) 424 01 34

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog