2009. október 21.

Ellenálló és biztonságos bejárati ajtók

Ellenálló és biztonságos bejárati ajtók

A Hörmann acélból készített ajtóinak termékválasztékát nemrégiben egészítette ki a ThermoPro-sorozattal – az ajtók acélból készülnek, így hosszú évek múlva is megtartják alakjukat, és hőszigetelő képességük is megfelel az előírásoknak.

A családi házak bejárati ajtói igen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Hosszú éveken át kell kopásmentesen nyílniuk és záródniuk, ellenállni az időjárás viszontagságainak, megfelelni a biztonsági követelményeknek és mindemellett az sem árt, ha esztétikusak, és összhangban vannak az épület külső megjelenésével. Mindezeket a követelményeket nem egyszerű összeegyeztetni úgy, hogy az ár-érték arány még megfelelő maradjon.

Ellenálló és biztonságos bejárati ajtók

A Hörmann acélból készített ajtóinak termékválasztékát nemrégiben egészítette ki a ThermoPro-sorozattal – ezek a bejárati ajtók pontosan a fenti elvárásoknak felelnek meg.

A ThermoPro bejárati ajtó a legmodernebb gyártási technológiával készül. Műszaki megoldásai kiforrottak, a Hörmann évtizedes tapasztalataira támaszkodnak. Az ajtót a Mabisz is bevizsgálta, illetve engedélyezte, amihez nagymértékben hozzájárult a rendkívül stabil, hőszigetelt ajtólap, a szériában többpontos reteszelés és a három irányban állítható pántok.

A ThermoPro ajtók acélból készülnek, ebből adódóan hosszú évek múlva is megtartják alakjukat, és hőszigetelő képességük is megfelel az előírásoknak. Az acélajtó felülete tűzihorganyzással védett a korrózió ellen. Felületén poliészter bevonat található, ami lehetővé teszi, hogy az ajtó szinte bármilyen színben elkészülhessen. A számtalan szín- és üvegezési variáció révén a ThermoPro bejárati ajtók bármilyen megjelenésű épülethez harmonikusan illeszthetők.

A ThermoPro ajtókhoz rendelhető formában és színben is megegyező garázskapu. Ez a szempont akkor válhat döntő jelentőségűvé, amikor a kapu és az ajtó közös fronton található.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás