2009. október 18.

Hőszigetelt acél dizájnkapuk

Hőszigetelt acél dizájnkapuk

A Hörmann Dizájn-sorozatú garázskapui a stílusosan csoportosított elemek számos megjelenési variációjának köszönhetően az épület legszebb részeivé válhatnak.

A csúcsminőségű, 42 mm-es lamellavastagságú Hörmann LPU optimális megoldás minden garázshoz, ahol különösen fontos a jó hőszigetelő képesség. Ha a garázs barkács- és munkahely is egyben, vagy közvetlen bejárat nyílik a lakótérbe, akkor a hőszigetelt LPU 40 garázskapu alkalmazásával csökkenthetők az épület fűtésére, hűtésére fordított energiaköltségek.

Hőszigetelt acél dizájnkapuk

Az LPU 40 kapuk további előnyei:

• az alacsony rezonanciából adódóan a kapu különösen halkan fut;

• a kapulap stabil, és igen ellenálló az elcsavarodással szemben;

• a torziórugós technikának köszönhetően könnyed a kapu futása;

• gazdag választékban, 200 féle RAL színben, elegáns Silkgrain selyemfelülettel kapható.

A formatervezés és kényelem terén kiemelkedő LPU 40 kapukhoz nemesacél burkolatú SupraMatic meghajtás ajánlott. A 13241-1 Európai Szabvány szerinti biztonságot nyújtó garázskapuk szériatartozéka az ujjbecsípés, illetve az oldalsó benyúlás elleni védelem, valamint a zuhanásgátlás. A meghajtássínbe integrált kapureteszelés (ha a kapu zárva, akkor automatikusan reteszelve is van) hatékonyan véd az illetéktelen feltolással szemben.

A Hörmann garázskapui és meghajtásai TÜV biztonsági vizsgával rendelkeznek. A cég a szekcionált garázskapukra tíz év, a garázskapu-meghajtásokra öt év jótállást ad.

Kapcsolódó cikkek:

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás