2009. október 19.

Kis önsúlyú, hosszú élettartamú acél tető- és falburkolatok

Kis önsúlyú, hosszú élettartamú acél tető- és falburkolatok

A LindabCoverline Burkolati rendszer különböző profilkialakítású, széles színválasztékú lemezeivel esztétikus tető- és homlokzatburkolatok kialakítását teszi lehetővé.

A burkolati rendszerek ipari, mezőgazdasági, illetve raktározási célú épületektől kezdve a kereskedelmi és vendéglátó-ipari építményeken át a legmagasabb építészeti igényeket kielégítő épületekig alkalmazhatók.

A rendszer átgondolt, a részletekre is kiterjedő szerkezeti kialakítása biztonságos fedést kínál tető- és falburkolatoknál egyaránt. A LindabCoverline rendkívüli tartósságát és nagy teherbírását a kiváló minőségű, tűzihorganyzott acéllemez alapanyag adja, ami nem repedezik, nem törik – időállóságát az 50 éves várható élettartam is jellemzi. A kis önsúlyú, gyorsan és könnyen szerelhető LindabCoverline rendszer minden eleme könnyű karbantarthatóságot garantáló többrétegű, környezetbarát bevonatrendszerrel (TC50, poliészter, matt poliészter) ellátott kivitelben készül. Ezek a bevonatok még ellenállóbbak a korrózióval szemben, kopásállóságuk és színtartóságuk kimagasló, ellenállnak az ultraviola sugárzásnak és egyben esztétikus megjelenést adnak a termékeknek.

Kis önsúlyú, hosszú élettartamú acél tető- és falburkolatokKis önsúlyú, hosszú élettartamú acél tető- és falburkolatok

Termékválaszték

• Trapézlemezek: ipari és lakossági célú felhasználásra alkalmas tető- és falprofilok, világítócsíkok, filcalátétes lemezek, melyek esztétikus burkolatkialakításokat engednek felújításoknál és új építéseknél egyaránt.

• Belső falkazetták: ipari jellegű, elsősorban vasbeton vázszerkezetű épületek külső térelhatároló falainak belső burkolatául szolgáló termékek.

• Külső falkazetták: csarnok-, iroda- és középületek igényes kivitelű, könnyűszerkezetes homlokzatainak és belső térelhatároló falainak alternatív burkolatmegoldása.

• Magasprofilok: kifejezetten ipari célokra kifejlesztett termékcsalád, mely alacsony hajlásszögű fedések, lágyfedések és közbenső födémek kialakítására ajánlott.

• Szendvicspanel: ipari jellegű, elsősorban vasbeton vázszerkezetű épületek külső falainak, illetve tetőinek burkolatául szolgáló, gyorsan és könnyen szerelhető termékek, melyek új épületek burkolásához és burkolatfelújításokhoz egyaránt alkalmazhatók.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog