2010. január 22.

Kidolgozott rendszermegoldások utólagos hőszigetelésre

Kidolgozott rendszermegoldások utólagos hőszigetelésre

A cseh Stomix bármilyen típusú építményhez kínál homlokzatuk utólagos hőszigetelésére szolgáló rendszereket, emellett ingyenes tanácsadással áll az építők és építtetők szolgálatára a rendszer optimális felépítésének kidolgozásában, illetve a kivitelezési kérdésekben.

Az épületek utólagos hőszigetelésére szolgáló StomixTherm termékcsaládba polisztirol, valamint ásványgyapot szigetelőlemezekre épülő rendszerek, könnyűszerkezetes házak és faépítmények hőszigetelésére alkalmas rendszer, illetve az épületek lábazati részének szigetelésére használható megoldás tartozik.

 

StomixTherm Alfa

A StomixTherm Alfa hőszigetelő rendszer polisztirol szigetelőlemezeken alapul, és az egyik legelterjedtebb szigetelési megoldás Csehországban, illetve egész Európában. A  minőségi – és kedvező áron kapható – hőszigetelő rendszer előnyei közé tartozik az épületszerkezet alacsony megterhelése és a hőszigetelés viszonylag egyszerű kivitelezhetősége.

Homlokzatok utólagos hőszigetelése

 

StomixTherm Beta

A StomixTherm Beta ásványgyapot alapú, jó diffúziós tulajdonságokkal és magas hőellenállással rendelkező hőszigetelő rendszer. Bármiféle tűzvédelmi, műszaki korlátozás nélkül alkalmazható, még 22,5 méter feletti magasságban is.

Homlokzatok utólagos hőszigetelése

 

StomixTherm készházak és faépítmények részére

A polisztirol hablemezekből álló StomixTherm külső hőszigetelő rendszer faépítmények és könnyűszerkezetes házak hővédelmére szolgál, mely a hőszigetelő képesség növelésén túl egységessé és hézagmentessé is teszi az épületek homlokzatait. A faépítmények és a könnyűszerkezetes házak különféle szerkezeti kialakíthatósága miatt nagyobb figyelmet kell szentelni a hőszigetelő rendszer megtervezésére.

Homlokzatok utólagos hőszigetelése

 

Lábazatok hőszigetelése

A StomixTherm hőszigetelő rendszerek kínálatát az épületek lábazatának, vagy alsó részének megoldása egészíti ki, mely felületek a legnagyobb sérülési és szennyeződési kockázatnak vannak kitéve. Ezért az erre a célra szolgáló hőszigetelő anyagoknál nagy hangsúlyt kap az anyag szilárdsága, súrlódás- és kopásállósága, valamint moshatósága. A befejező réteg kialakítására az ellenálló és dekoratív AlfaDekor mozaikvakolat, vagy a Brick Flexy rugalmas burkolócsíkok alkalmazása ajánlott.

Homlokzatok utólagos hőszigetelése

sajátjaink

sajátjaink

nyerjenabaumittal

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás