2009. október 17.

Viktoriánus télikertrendszerek

Viktoriánus télikertrendszerek

Az Ultraframe télikertrendszer hatalmas előnye az egyedi megjelenítést lehetővé tevő gazdag formaválaszték. A rendszer kifejlesztése során a tervezők nemcsak az esztétikumra, hanem a gazdag műszaki tartalomra is nagy hangsúlyt fektettek.

A rendszer szerkezeti merevségét kívül-belül PVC-borítással ellátott, speciálisan kialakított alumíniumprofilok biztosítják. A szél a télikert oldalánál folyamatosan felhalmozódó légnyomást okoz, aminek kiegyenlítődésekor szívóhatás keletkezik az oldalfalaknál és a tetőnél. Ez csak figyelmes tervezéssel ellensúlyozható, amivel megakadályozható a víz beszivárgása, így biztosítható a télikert épsége.

Viktoriánus télikertrendszerek

A szerkezet megfelelő merevsége és biztonsága érdekében a télikertek extra erős, egyrészes, extrudált alumínium talpszelemennel készülnek.

Csomópontos tetőkialakítás esetén egyedi csatlakozóelemek segítik a könnyű és egyszerű helyszíni szerelést. Az alumínium üvegtartó profil – kialakításából adódóan – másodlagos vízelvezetőként is szolgál.

Minden egyes – 3500 darab rendszerelem közül kiválasztott egységekből álló – tetőszerkezet összeállítása nagy figyelemmel történik, ami garantálja a maximális szerkezeti stabilitást és biztonságot.

A tetőszerkezet rendkívül biztonságos szellőzőrendszert rejt, ami a lakók távollétében is gondoskodik a folyamatos levegőcseréről. Az Ultraframe által szabadalmaztatott megoldással – a rovarok ellen védelmet nyújtó hálóval ellátott, zárható szellőzőnyílásokon keresztül – egész évben megoldható a helyiség szellőztetése. Így nyáron megelőzhető a túlmelegedés, télen pedig megakadályozható a páralecsapódás, és az ebből következő kellemetlenségek.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog