2010. május 31.

Lengyel-magyar építőipari üzleti fórum

Lengyel-magyar építőipari üzleti fórum

Az ITD Hungary 2010. június 9-én (szerdán) 10.00 órától Magyar-Lengyel Építőipari Konferenciát és Üzleti Fórumot szervez a magyar építőipari vállalkozások számára. A rendezvényen tájékoztatást adnak a lengyel építőipari, infrastrukturális projektekről, így a 2012-es labdarúgó EB projektjeiről is.

Helyszín: az ITDH Budapesten, az Andrássy út 12. szám alatt található székháza.

A rendezvényen a magyar cégek tájékoztatást kapnak a lengyel építőipari, infrastrukturális projektekről, a 2012-es labdarúgó EB projektjeiről, a lengyel gazdaság helyzetéről, a jogi környezetről (vállalkozás indítása, vegyesvállalat alapítása, magyar vállalkozásokat érintő jogi szabályozások az építőiparhoz kapcsolódóan) lengyel szakmai előadók segítségével. Lengyelország egyik legjelentősebb ingatlanfejlesztő cége – az Echo Investment – a lengyel építőipari fővállalkozók/beruházók külföldi alvállalkozókkal szemben támasztott elvárásai mellett tanácsokkal és háttérinformációkkal szolgál a magyar vállalkozóknak.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, a részvételi szándékot kérik jelezni, legkésőbb 2010. június 3-ig e-mailen, a nandor.zemniczky[kukac]itd.hu címen a cég nevének, a résztvevők nevének, beosztásának visszaküldésével. (A rendezvényen tolmácsolást, valamint konzultációs lehetőséget is biztosítanak.)

hírlevél-feliratkozás

épjog