2010. június 14.

Szeptemberig pályázható az Építőipari nívódíj

Szeptemberig pályázható az Építőipari nívódíj

Tízféle kategóriába sorolható építménnyel, szeptember 13-áig lehet jelentkezni a valamely létesítmény megvalósításában részt vevők jó együttműködésének, a kiváló tervezésnek és a mesteri fokon történő kivitelezésnek nyilvános elismerésére meghirdetett Építőipari Nívódíj pályázatra.

A 2010. évi Építőipari Nívódíj pályázatot az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Közlekedéstudományi Egyesület, az MTF Közműtechnológiákért Egyesület, illetve az Építőipari Mesterdíj Alapítvány hirdette meg.

A pályázó – a létesítményt megvalósítók nevében – az építés fővállalkozója lehet, de a díj elnyerésekor az Építőipari Nívódíjat hirdető táblán a fővállalkozó mellett szerepel az építtető, a tervező, valamint a generálkivitelező által megnevezett három, a kivitelezésben érdemi munkát végzett alvállalkozó is, illetve mindezeknek a létesítmény megvalósulását közvetlenül irányító vezetői.

Tízféle kategóriájú építménnyel lehet pályázni: többlakásos lakóház, középület, irodaépület, kereskedelmi létesítmény, sport- és szabadidős létesítmény, ipari és energetikai létesítmény, műemlék helyreállítás és rehabilitáció, közlekedési létesítmény, infrastrukturális létesítmény, környezetvédelmi és vízügyi létesítmény. Részletes tájékoztatás és letölthető jelentkezési lap az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriumának honlapján (www.mesterdij.hu) „A Nívódíjról” rovatban található. A pályázat beadási határideje: 2010. szeptember 13. (hétfő) 16 óra.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog