2010. június 29.

Ajándék multifunkcionális nyomtató minden Allplan-vásárlónak

Ajándék multifunkcionális nyomtató minden Allplan-vásárlónak

Aki most a Nemetschek cég Allplan CAD szoftverei közül vásárol, a program mellé ajándékba kap egy A3-as méretben, színesben nyomtató, faxoló, fénymásoló és szkennelő multifunkciós készüléket a japán Brother cég kínálatából.

A Nyugat-Európa nagy részében CAD-anyanyelvnek számító építészeti és mérnöki programokat forgalmazó Nemetschek nagy hangsúlyt helyez arra, hogy ne csupán szoftverekkel, hanem lehetőség szerint más eszközökkel is támogassa a tervezőirodák hatékonyabb, takarékosabb, korszerűbb működését. Ezért korábban meghirdetett akciója után – melynek keretében kedvezményes áron kínált kiváló, CAD-környezetben is kipróbált multifunkcionális irodai készüléket – most ezek ingyenes elérhetőségét is lehetővé teszi.

Az akció keretében – 2010. július végéig – azok kaphatnak ajándékba egy A3-as méretben, színesben nyomtató, faxoló, fénymásoló és szkennelő, multifunkciós japán Brother-készüléket, akik új Allplan licenszet vásárolnak ebben az időszakban.

A multifunkciós berendezés néhány figyelemre méltó jellemzője:

  • A Brother MFC-6490CW nyomtatni, szkennelni és fénymásolni egyaránt képes A3-as méretben, mégpedig a régebbi típusokra jellemző fehér szegély nélkül. A berendezés mindössze néhány cm-rel nagyobb, mint a hagyományos A4-es készülékek szokásos mérete, így nem foglal el lényegesen több helyet az irodából. Természetesen rendelkezik A4-es papírtálcával is, tehát nem kell a papírt cserélgetni, ha méretet akarunk váltani.
  • Ma már a legtöbb tervező helyi hálózatban használja a számítógépeit. Az MFC-6490CW készülék csatlakoztatható az UTP hálózathoz, de akár drótnélküli, wifi hálózaton keresztül is működtethetjük. Mind a nyomtatás, mind a szkennelés vezérelhető akár a saját számítógépünkről, de a készülékről is. A Brother meghajtó szoftver egyszerű, könnyen érthető felületén akár kedvenc beállítások is tárolhatók. Természetesen lehetőség van közvetlenül USB kábelen keresztül a számítógépünkhöz való csatlakozásra is.
  • Az MFC-6490CW üzemeltetési költségei rendkívül kedvezőek annak köszönhetően, hogy nagyobb méretű festékpatronokat használ: egy töltéssel 900 fekete-fehér, vagy 750 színes oldal nyomtatható. További előnyös tulajdonsága a berendezésnek az alacsony áram-fogyasztás; mind az Energy Star, mind a Blue Angel környezetvédelmi előírásoknak megfelel.
  • A nyomtatási minőséget a Nemetschek szakemberei tesztelték, és kifejezetten ajánlják Allplan-felhasználók számára.

Ha szeretne részt venni az akcióban, vegye fel a kapcsolatot a Nemetschek Magyarország Kft. munkatársaival az info@nemetschek.hu e-mail címen. Irodánkban egyeztetés után lehetőség van a készülék megtekintésére és kipróbálására.

Az akció július végéig, vagy a készlet erejéig érvényes.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog