2011. február 01.

IV. Weber Panelrehabilitációs Konferencia

IV. Weber Panelrehabilitációs Konferencia

A Weber jelenléte az iparosított technológiával épült épületek homlokzat-hőszigetelése terén rendkívül jelentős. Több millió m2 Terranova rendszerrel hőszigetelt homlokzat áll referenciaként szerte az országban. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy a siker titka - a valós igényeket szem előtt tartva - a folyamatos innováció.

A jelenleg felmerülő műszaki problémákra a vállalat megoldást kínál, nem csak építőanyagokat. A kivitelezői támogató rendszer, azaz a Weber jelenlét biztonságot nyújt a felújítási folyamat szereplői számára, legyen az önkormányzat, vagy lakóközösség!

Közel 2 millió ember él iparosított technológiájú épületben. Az eddigi tapasztalatok szerint a hangsúly a külső homlokzatra helyeződött, és az enteriőr szerepet sem kapott. Ezen változtatni kell, hogy az emberek otthona kívül-belül megújulhasson.

Biztonság! Energia megtakarítás! Komfortérzet!

 

IV. Weber Panelrehabilitációs Konferencia a TFH+E szakkiállításon

Időpont: 2011. február 18. péntek

Helyszín: Budapest, SYMA Rendezvényközpont

A rendezvényen az épületkorszerűsítés (szigetelés, nyílászáró, fűtés-szellőzés) mellett ezúttal nagyobb hangsúlyt kap a színdinamika, a városképi megjelenés, és az iparosított technológiájú épületek belső felújítása.

További információ, részletes program és jelentkezési lehetőség itt található >>

IV. Weber Panelrehabilitációs Konferencia

 

hírlevél-feliratkozás

épjog