2011. február 09.

A változás és a siker éve lehet a 2011. év

A változás és a siker éve lehet a 2011. év

Összesen 79 kereskedő cég több mint 110 résztvevője volt jelen a Mapei Kft. szervezésében 2011. február 2-án megrendezett Építőanyag- és Burkolatkereskedők Konferenciáján. A rendezvény célja az volt, hogy megteremtsék annak a sokrétű együttműködésnek az alapját, amellyel már idén kézzelfogható sikereket tudnak elérni a konferencián résztvevő építőipari cégek.

Miben különbözött ez a konferencia egy szokásos évindító konferenciától, és mitől vonzott ilyen nagyszámú érdeklődőt?

A Mapei Kft. küldetésének tekinti, hogy partnereit segítse, támogassa minden területen azért, hogy a vele együttműködő partnerek – kereskedők, kivitelezők, építtetők – sikeresek legyenek az üzleti életben, és elérjék az általuk kitűzött célokat. Éppen ezért felmérést végzett, hogy melyek azok a leggyakoribb konkrét problémák, amelyekkel kereskedő partnerei küzdenek nap, mint nap, és megvizsgálta, hogy hogyan tud a cég ebben segíteni, támogatást nyújtani.

A problémák tehát adottak voltak, így a megoldás is: a Mapei Kft. olyan – a szakmájukban elismert, neves – szakembereket hívott meg vendégelőadóként a konferenciára, akik már bizonyítottak, és szakértői e problémás területeknek, mint például:

  • a kintlévőség kezelésének problémái, tartozás behajtás,
  • a hatékonyan működő, gyors eredményt hozó, egyszerűen használható marketingeszközök alkalmazása,
  • valamint a menedzsment kérdése, ahol a kollégák megfelelő motiválása gyakran jelent nehézséget egy vezető számára.

A változás és a siker éve lehet a 2011. év

A lét a tét: 2011 döntő év lesz az építőiparban

A 2011. február 2-i konferencia csak a kezdete volt egy olyan előrevivő kezdeményezésnek, amelyet még továbbiak fognak követni, ahol azok az építőipari cégek, akik csatlakoztak ehhez az együttműködéshez, további hasznos segítséget, ötletet, képzéseket kapnak az összes számukra problematikus területen. Ez a több mint 70 építőanyag- és burkolatkereskedő cég február 2-án a változásra szavazott, felismerték, hogy túlélésük, illetve fejlődésük kulcsa az, ha változtatnak a megszokott sémákon, új eszközöket alkalmaznak, és ezáltal sikeresen alkalmazkodnak a megváltozott piaci körülményekhez.

Mapei Kft., Budaörs

A változás és a siker éve lehet a 2011. év

Kapcsolódó cikkek:

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás