2011. április 18.

Konferencia a lapostető felületek napelem rendszerekkel történő fotovoltaikus hasznosításáról

Konferencia a lapostető felületek napelem rendszerekkel történő fotovoltaikus hasznosításáról

A Sika Hungária Kft. Lapostetők hasznosítása a fotovoltaikus áramtermelésben címmel konferenciát szervez ingatlan- és épíménytulajdonosok, befektetők, építész és mérnök tervezők és szigetelő szakcégek részére.

A napenergia hasznosítása napjaink egyik legjelentősebb igényű feladata. A fotovoltaikus áramtermelés fejlett technológiáinak egyik legkézenfekvőbb alkalmazási lehetősége az építmények tetőfelületeinek, lapostetőinek fotovoltaikus hasznosítása.

A hasznosítás lehetőségeinek műszaki és gazdaságossági vizsgálata az építménytulajdonosok, befektető,- és üzemeltető szervezetek napi feladata együttműködésben az építész és mérnök tervezőkkel és a rendszerek telepítőivel, kivitelezőkkel.

A Sika Solar Nap konferencia célja, hogy gyakorlati részletességű betekintést adjon a témával foglalkozó műszaki és gazdasági szakemberek, döntéshozó szervezetek részére a napenergia hasznosítás legkorszerűbb, leggazdaságosabb technológiai megoldásaiba és annak megvalósíthatósági kérdéseibe, utat mutasson a lapostetők hasznosításának és felújításának kérdésében.

A konferencia meghívója és programja megtalálható a www.sika.hu oldalon.

Lapostetők hasznosítása a fotovoltaikus áramtermelésben

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog