2011. május 23.

Minőségügyi Világkongresszus Budapesten

Minőségügyi Világkongresszus Budapesten

Az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága (EOQ MNB) 5 európai ország (Norvégia, Oroszország, Románia, Svájc és Magyarország) minőségügyi szervezete közül Magyarország számára elnyerte az 55. EOQ Minőségügyi Kongresszus rendezési jogát, amelyet 2011. június 20. és 22. között Budapesten tartanak.

Ez a kongresszus egyúttal Minőségügyi Világkongresszus lesz, amely 3 évente felváltva az Egyesült Államokban, Európában és Japánban kap helyszínt. A legutóbbi Minőségügyi Világkongresszusra 2002-ben az Egyesült Királyságban (Harrogate), 2005-ben Japánban (Tokió) és 2008-ban az Egyesült Államokban (Houston) került sor. Ebből következően valószínűsíthető, hogy az elkövetkező 100 évben Minőségügyi Világkongresszusra Magyarországon ismételten nem kerül sor.

A magyar EU Elnökség alatt megrendezésre kerülő rendezvénysorozat keretében közel 50 ország legkiválóbb minőségügyi szakemberei – közöttük többen a Brüsszeli Európai Bizottság munkatársai és magyar kormánytisztviselők, valamint a gazdasági és tudományos szervezetek első számú vezetői – több mint 150 előadást tartanak, illetve vezetik le a szakmai vitát.

További információ: http://www.epitesugyiplatform.hu/rendezvenyek_hu.html

 

hírlevél-feliratkozás

épjog