2011. december 12.

Három nap, két kiállítás, öt konferencia az épületkomfort jegyében

Három nap, két kiállítás, öt konferencia az épületkomfort jegyében

2012. február 15. és 17. között a SYMA Rendezvényközpontban rendezik meg a III. COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítást és társkiállítását, a BURKOLATTECHNIKA 2012 kiállítást. A 2012. évi rendezvénycsokor a burkolatokon kívül a műemlékek- és műemlék jellegű épületek felújításának tematikájával is bővül.

Három nap, két kiállítás, öt konferencia az épületkomfort jegyében

Az „építési szezonnyitóként” ismert kiállítás gazdag, kreditpontos konferenciaprogramja a már hagyományos Magyar Passzívház Konferencia és a Rockwool Épületfelújítás Tűzvédelem Konferencia mellett magában foglalja a MAPEI Burkolástechnikai Konferenciát, a Történeti Épületek és Környezetük Felújítása Konferenciát, és az új szempontok alapján összeállított Paneles Épületek Energiahatékony, Értéknövelő Felújítása konferenciát is.

A várhatóan több ezer szakmai látogató számára a rendezvénycsokor ismét egész napos programokat kínál, ahol a konferenciákon elsajátítható elméleti tudás mellett a standokon olyan részletes termékinformációkhoz juthatnak, melyek a napi tervezési-kivitelezési munkák során nélkülözhetetlenek.

A konferenciarésztvevők bruttó 1.500 forintos bónt is kapnak, mely a http://kamaraikepzesek.hu/comfort oldalon felsorolt képzésekre és szakmai kiadványokra válthatók be.

További információ és jelentkezés a www.comfortbudapest.hu oldalon

 

hírlevél-feliratkozás

épjog