2014. október 08.

Acélszerkezetek 1-2. Eurocode segédlet

Acélszerkezetek 1-2. Eurocode segédlet

Ádány Sándor, Dulácska Endre, Dunai László, Fernezelyi Sándor, Horváth László Acélszerkezetek segédlete 1. Általános eljárások, valamint 2. Speciális eljárások részekből áll, egy kötetben! Az Eurocode 3 szerinti tervezést segítő könyvön átvezették a magyar Nemzeti Mellékletek előírásait és útmutatásait is.

A könyvben a szerzők nemcsak összefoglalják és bemutatják az acélszerkezetek méretezéséhez használandó legfontosabb Eurocode szabványköteteket, hanem útmutatásokat, magyarázatokat adnak azok megértéséhez és gyakorlati alkalmazásához. Kitérnek azokra a tapasztalatokra és javaslatokra, amelyek segíthetik a megértést és egyszerűsíthetik az esetenként igen bonyolult eljárások alkalmazását.

Az anyag – terjedelme miatt – korábban két külön kötetben jelent meg: 1. Általános eljárások és 2. Speciális eljárások. A könyvek népszerűvé váltak a gyakorló mérnökök, valamint – tananyagot kiegészítő segédanyagként – az egyetemi hallgatók körében. A két kötet a közelmúltban már beszerezhetetlen volt, ezért most újra kiadjuk, egybefűzve. Ebben az anyagban a szerzők átvezették az időközben kibocsátott szabványmódosításokat, valamint a megjelent magyar Nemzeti Mellékletek előírásait és útmutatásait is.

 

A kiadvány SZEMÉLYES ÁTVÉTEL esetén 2000 forintba,
postázással 2735 forintba kerül.

Az Acélszerkezetek segédletet elektronikusan  ITT LEHET MEGRENDELNI.

Faxon elküldhető megrendelőlap letölthető innen >>

Személyes átvétel:
helye: 1119 Budapest, Bikszádi utca 25. I. emelet, Artifex Kiadó
ideje: telefonos egyeztetés alapján, telefonszám: +36-1-783-17-11

 

Acélszerkezetek 1-2. Eurocode segédlet

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog