2016. szeptember 26.

Dekoratív és elnyűhetetlen bejárati lábtörlő szőnyegek

Dekoratív és elnyűhetetlen bejárati lábtörlő szőnyegek

A Coral lábtörlők öt évtizede uralják a minőségi szennyfogók piacát, hazánkban pedig a Cleartex Kft. negyed évszázados múlttal forgalmazza a páratlan tulajdonságokkal bíró szőnyegeket. A szennyfogók a Forbo egyik holland gyáregységében készülnek a legmagasabb színvonalú technológiák alkalmazásával.

Az európai piac által támasztott magas minőségi és funkcionális követelményeknek köszönhetően a termékek minden éghajlaton jól teljesítenek, és optimális alternatívát nyújtanak mind a három belépési zónában. A vásárlók az elnyűhetetlenség mellett a dekoratív járófelületek és az óriási szín- és mintaválaszték miatt részesítik előnyben a Coral lábtörlőket. A Forbo jelenleg 57 darab, kollekcióból választható típust gyárt textilből, és 45 szín felhasználásával készít egyedi, feliratozott Coral lábtörlőt a beltéri tisztítózónákba. Kültérre hét színben, két kivitelben állít elő kuszáltszálas szennyfogó megoldásokat.

Dekoratív és elnyűhetetlen bejárati lábtörlő szőnyegek

Manapság a klasszikus és modern épületek egyaránt elképzelhetetlenek bejárati lábtörlő szőnyegek nélkül, szerves részét képezik a bejáratoknak és a belső dizájnnak. Egy jól megtervezett szennyfogó rendszer hosszú távon biztosítja a belső terek tisztaságát és a padlózati burkolatok épségét, ezáltal csökkenti a tisztítási és karbantartási költségeket, valamint a vizes padlón történő esetleges elcsúszásokat és sérüléseket.

Dekoratív és elnyűhetetlen bejárati lábtörlő szőnyegek

A beltéri szőnyegek minden esetben strapabíró, anyagukban színezett, rugalmas poliamid szálakból készülnek, amit ellenálló PVC hátlapba tűznek. A speciálisan – négylevelű lóhere leveleihez hasonlóan – formázott, vágott végű szálak seprűként tisztítanak, és perselyként rejtik magukba a ledörzsölt koszt. A típustól, illetve alkalmazástól függően változó összetételű kaparó és nedvszívó szálak a teljes élettartam alatt megtartják függőleges pozíciójukat, és nem lapulnak egymásra, megőrizve ezzel a maximális tisztító hatásfokot.

Dekoratív és elnyűhetetlen bejárati lábtörlő szőnyegek

A szőnyegek – típustól függően – 3-6 kg port és 5-8 liter nedvességet tudnak 1 m2-es felületen magukba zárni, ami biztosíték a tisztaságra a legzordabb téli napokon is. A Cleartex által gyártott, nagyforgalmú bejáratokba fejlesztett Alutrend alumíniumsínes szennyfogókba is a Coral szőnyegei kerülnek.

Dekoratív és elnyűhetetlen bejárati lábtörlő szőnyegek Dekoratív és elnyűhetetlen bejárati lábtörlő szőnyegek Dekoratív és elnyűhetetlen bejárati lábtörlő szőnyegek

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A CSOK Plusz rendelet részletei

Kérdések és válaszok a közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékét érintő változásokról

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

épjog