2022. február 24.

Egyszerű beépíthetőség, letisztult dizájn – zuhanyfolyóka rozsdamentes acélból

Egyszerű beépíthetőség, letisztult dizájn – zuhanyfolyóka rozsdamentes acélból

A Solid Plusz zuhanyfolyóka ötvözi magában az eleganciát és a nagy teljesítményt, amihez egyszerű beépíthetőség is járul. Minden általános csempetípushoz illeszkedik, de különösen azokba a fürdőszobákba ajánlott, ahol az épített zuhanyzó padlóburkolata nincs a környezetéből kiemelve.

Egyszerű beépíthetőség

A gyárilag rögzített szigetelőmembrán elengedhetetlen a megfelelő vízszigetelés kialakításához. A beépítés során a padlóösszefolyót védőburkolat óvja, hogy ne kerülhessen szennyeződés a csőhálózatba. A védőburkolat széle szerszám nélkül eltávolítható, így fal mellé is könnyedén beépíthető a zuhanyfolyóka alsó része. A szintebállítás műanyag csavarokkal történhet, melyek hossza szintén szerszámok nélkül csökkenthető. A szintezés után a talpon lévő csavarokkal további szintezés lehetséges.

Egyszerű beépíthetőség, letisztult dizájn – zuhanyfolyóka rozsdamentes acélból

 

Funkcionális kialakítás

Az elegancia magas minőséggel párosul (4 mm magasságú elektropolírozott rozsdamentes acél). A lejtés a folyókaprofilban van kialakítva, így a megbízható vízelvezetés mellett a tisztítása is könnyen megoldható. A zuhanyfolyóka-profil 80 mm-rel rövidebbre vágható, ezáltal könnyen a helyszíni sajátosságokhoz igazítható a vízelvezetés. A szintbeállítás a folyóka közepén lévő ACO Pad gumi távtartó segítségével precízen megvalósítható. A legtöbbször használt 10 mm vastag burkolati lapok alkalmazásakor a profil közvetlenül behelyezhető a padlóösszefolyó alsó részébe. Amennyiben 10 mm-nél vastagabb lappal burkoljuk a fürdőszobát, a folyókához tartozó magasító elemmel egyszerűen a szükséges szintre emelhető a folyókaprofil.

 

Egyszerű tisztíthatóság

A rács szélét lenyomva a rács felemelkedik, így szerszámok használata nélkül eltávolítható. A hajfogó kiemelése után tisztításhoz egyszerűen kivehető a bűzzár is, ami szabad hozzáférést enged a csőhálózathoz. A bűzzár és a folyókatest kialakításánál fokozottan figyeltek az élek és sarkok elkerülésére, ezért megakadályozható a szennyeződés és a víz összegyűlése. Mindezek, valamint a nagy vízelvezető kapacitás biztosítják, hogy a zuhanyfolyóka hosszú távon megbízhatóan működjön.

Egyszerű beépíthetőség, letisztult dizájn – zuhanyfolyóka rozsdamentes acélból

 

ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka főbb jellemzői:

  • egyedi, minimalista dizájn,
  • tartósság, esztétikum az elektropolírozott felületnek köszönhetően,
  • 10 mm magas lapburkolathoz magasítóelem nélkül beépíthető,
  • ACO Pad gumiból készült távtartó a zuhanyfolyóka-profil beállításához,
  • szerszám nélkül eltávolítható rács,
  • gyárilag rögzített szigetelőmembrán (W3-I a DIN 18534 szerint),
  • megfelel minden zajvédelmi előírásnak (SSt I-III VDI 4100).

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Integrált Települési Vízgazdálkodási Terv: elkészült a tervezési segédlet

A jövő nemzedékek szószólója alapjogi összefoglalója a területhasználat települési szintű szabályozásának átalakításáról

A háborús veszélyhelyzet alatt a közbeszerzéseknél is lehet árat emelni

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (3. rész) - Településtervek határideje

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (2. rész) - Településrendezési illeszkedés

épjog