2014. január 27.

Építési szezonnyitó, 2014. február 19-21., SYMA Rendezvényközpont

Építési szezonnyitó, 2014. február 19-21., SYMA Rendezvényközpont

Az „épületkomfort" jegyében három kiállítás, négy konferencia és két szakmai verseny várja a több ezer Magyar Mérnöki Kamara- és Magyar Építész Kamara-tagot, beruházókat, szakkivitelezőket, építési vállalkozókat, társasházi képviselőket és ingatlanüzemeltetőket. 

A szakkiállításokhoz tematikailag illeszkedve az alább konferenciák kerülnek megrendezésre:

- a VII. Magyar Passzívház Konferencia az aktív ház, passzív ház, vagy nulla energiaigényű épületek közötti választást járja körül február 19-én, bemutatva az anyag és termékválasztékot.

- A IX. Rockwool Építészeti és Tűzvédelmi Konferencia / Továbbképzés előadói február 20-án a fokozott tűzvédelmi igényeket kielégítő anyagokat, eljárásokat, vizsgálati módszereket, mutatják be az építőipari és a tűzvédelmi szakembereknek, döntéshozóknak.

- A Burkolástechnikai és Festéstechnológiai Konferencia február 21-én az épületek komfortját és esztétikai megjelenését alapvetően meghatározó burkolatképzésre, és az épületek külső és belső színvilágának kialakítására fókuszál.

- Az „Energiahatékony épületfelújítás, a 2014. évi előírások tükrében" c. konferencia február 19-én a Rockwool és a Társasházi Háztartás közreműködésével a szigorodó jogszabályi környezetből adódó változásokra hívja fel a figyelmet, és ad egyúttal a hő-, víz-, és hangszigetelésre, valamint a komfortgépészetre vonatkozó megoldási javaslatokat.

Két szakmai verseny is színesíti a szakmai programot:

- FESTŐVERSENY a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület közreműködésével február 21-én várja a szakkivitelezőket, a társasházi képviselőket és közeljövőben építkezni kívánó nagyközönséget.

- A CLEAN EUROPE SZAKMAI TISZTÍTÁSI VERSENYT február 21-én rendezi meg  Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség /MATISZ/, amely az építőipari ágazat képviselőin kívül számíthat társasházi képviselőkre, az egészségügyi, oktatási és államigazgatási intézmények, ipari- és kereskedelmi és pénzügyi vállalatok üzemeltetőinek részvételére is.

- További információk és regisztráció a kiállításokra: www.comfortbudapest.hu 


hírlevél-feliratkozás

épjog