2010. július 30.

Hőszigetelt homlokzati panelek teljesen sík felülettel

Hőszigetelt homlokzati panelek teljesen sík felülettel

A Kingspan Optimo áttörés az előregyártott burkolati rendszerek területén: a sima, esztétikus, finom vonalvezetésű panelek alkalmazásával újszerű megjelenésű épülethomlokzatok építhetők. A gyártási technológia fejlesztésének eredményeként a rendszer a korábbi 1000 mm-es mellett már 600 és 900 mm-es modulszélességben is elérhető.

Az akár új épületekhez, akár felújításokhoz alkalmazható Optimo fal- és homlokzati rendszer panelei 600, 900 és 1000 mm-es szélességben kaphatók, rejtett rögzítésű kivitelben, vagyis a csavarok az épület homlokzatán nem láthatóak. A rendszert a kiegészítő elemek széles választéka teszi teljessé, kreativitásukhoz szabadságot engedve a tervezőknek.

 

Hőszigetelt homlokzati panelek teljesen sík felülettel

 

Az Optimo alkalmazásával jelentősen egyszerűsödik a tervezési és kivitelezési folyamat, és más elemek (mint például ereszcsatorna-rendszer, ajtók, ablakok, tégla és kő, vagy akár üveg szerkezeti elemek stb.) is harmonikusan illeszthetők hozzá. Az Optimo más Kingspan falpanelrendszerrel együtt is alkalmazható – az ilyen kombinációk változatos szín-, kialakítás- és profilbeli variációkra ad lehetőséget, ami érdekes elegyet alkothat az épületen.

 

Hőszigetelt homlokzati panelek teljesen sík felülettel Hőszigetelt homlokzati panelek teljesen sík felülettel

 

Az Optimo fal- és homlokzati rendszer jellemzői:

• függőlegesen és vízszintesen is szerelhető;

• a sík profilok exkluzív megjelenést eredményeznek;

• alacsony légáteresztés (5m3/hr/m2);

• egyszerű és gyors szerelhetőség;

• minimális karbantartási igény, hosszú élettartam;

• költséghatékony rendszer;

• kiváló hőszigetelés.

 

Az Optimo falpanelrendszer kitűnő megoldást nyújt kis- és nagykereskedelmi, logisztikai és ipari épületeknél, valamint sportlétesítményeken és magánépületeken egyaránt. A rendszerrel könnyen és rugalmasan lehet tervezni, ezért kiválóan alkalmazhatók színvonalas építészeti megoldásokhoz.

 

Hőszigetelt homlokzati panelek teljesen sík felülettel

 

 

hírlevél-feliratkozás

épjog