autodesk

2011. február 28.

Esztétikus téralakítás akusztikus panelekkel

Esztétikus téralakítás akusztikus panelekkel

A Sto akusztikai rendszerek jelentősen javítják a helyiségek hangzását, ugyanakkor többet nyújtanak, mint pusztán jó akusztikát: minden termék a hangzás optimalizálására és az esztétikus téralakításra szolgáló multifunkcionális rendszer. A panelrendszerek alapját habüveg granulátumból készülő hordozólemezek képezik.

Akár egy helyiség elegáns térlezárásáról van szó finom, színes, ívelt felületekkel, akár akusztikus hűtő-fűtő rendszerről, a Sto akusztikai panelrendszerei minden igény kielégítéséhez jó megoldást nyújtanak. A légzáró változatok még nedves, vagy fokozottan szellőztetett helyiségekbe is alkalmazhatók.

 

Esztétikus téralakítás akusztikus panelekkel

 

Sto akusztikai panelrendszerek

• StoSilent Panel: javítja a visszhangos helyiségek akusztikáját, akár rendezvénycsarnokról, akár előadóteremről vagy uszodáról van szó;

• StoSilent Panel Robust: szövettel erősített, hajlított és vibrációnak kitett felületeknél alkalmazható termék;

• StoSilent A-Tec: A2 építőanyag tűzállósági osztályú akusztikai rendszer, mely megfelel a fal- és a mennyezetburkolatok éghetetlenségi követelményének;

• StoSilent Top: különösen finom felületű akusztikai rendszer;

• StoSilent Top A-Tec: A2 tűzállósági osztályú akusztikai rendszer különösen finom bevonattal;

• StoSilent Cool: falra és mennyezetre szerelhető, kitűnő akusztikát és optimális helyiségklímát nyújtó termék;

• StoSilent Top Cool: a StoSilent Cool finom felületű, elegáns térlezárást engedő változata.

 

Esztétikus téralakítás akusztikus panelekkel

 

Az akusztikai panelrendszerek alapját rendkívül szilárd és kiváló hangelnyelő, csúcstechnológiát képviselő habüveg granulátumból készülő hordozólemezek képezik. Az alapanyag nyitott pórusai garantálják a 85 százalékot elérő abszorpciós fokot, és a rendszer kis súlyát. Kívánságra a hangszórók is láthatatlanul az akusztikai panelekbe integrálhatók.

 

Esztétikus téralakítás akusztikus panelekkel

 

Bizonyos panelrendszerek (például a StoSilent Cool) a kifogástalan akusztikán felül a helyiség jó temperálásáról is gondoskodnak; e hűtő-fűtő mennyezetek kielégítik a legmagasabb akusztikai és klimatikus követelményeket.

Az uszodák modern architektúrájában gyakran alkalmaznak olyan, a hangokat visszaverő és sima felületeket, mint az acél és az üveg. Ezekhez jön még természetesen a vízfelület, amely akusztikai szempontból szintén „kemény” ellenállás. Nagy nedvességtartalmú helyiségek akusztikai javítására legjobban a légtömör StoSilent Panel Alu rendszer felel meg, de minden Sto akusztikai panelrendszer légzáróan kivitelezhető, így bármelyik termék beépíthető nedves belső terekbe, vagy fokozottan szellőztetett helyiségekbe is.

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Kötelező marad az energetikai tanúsítvány elkészíttetése eladás vagy bérbeadás esetén

Engedély nélkül építhetők a fagyvédelmi szélgépek (vagy csak az alapjuk)

A „Plázastop” előírásokat már egyes közlekedési létesítményeknél is alkalmazni kell

Új veszélyhelyzeti rendelkezések: közmeghallgatás személyesen megjelenő résztvevők nélkül

Kihirdették az új energetikai tanúsítványról és új energetikai szabályozásról szóló jogszabályokat

épjog