2010. május 23.

Parkok, közterek dekoratív világítása

Parkok, közterek dekoratív világítása

Magánkertek, lakóparkok belső útjainak, sétautak, sétányok, parkok, strandok, kisebb parkolók stb. megvilágítására alkalmas az oszlopcsúcsra helyezhető Jasper lámpatest – a kitűnő műszaki tartalommal rendelkező Jasper harmonikus formája, lágy íve révén nem töri meg az oszlop égbe törő vonalát.

Az IP 66-os védettségű, 35–70 W teljesítményhatárok között működtethető lámpatest ajánlott fénypontmagassága 3–6 méter.

Parkok, közterek dekoratív világítása

A Sealsafe optikával működtethető szerelvénnyel, jó optikai tulajdonságokkal rendelkező lámpatest felszerelése egyszerű: az oszlopcsúcsra elsőként egy alumíniumöntvényt kell elhelyezni, majd az elektromos hálózatba kötni. Erre helyezhető a készre szerelt lámpatest, egyben, bármely részének megbontása, kinyitása nélkül. A lámpatest alkatrészeinek anyaga vandálbiztos polikarbonát, a bura és a tető egymáshoz ragasztott kivitelűek. Fényforráscserénél a bura – ami tömítőgumival és bajonettzárral kapcsolódik az alsó részhez – elfordítva leemelhető, így a fényforrás hozzáférhetővé válik.

Az Sealsafe optikai rendszer IP66-os védettsége miatt a bura nagy belső felületére nem jut szennyeződés, ezáltal nem romlik a Jasper lámpatest hatásfoka. A belső refraktor különleges kialakításának eredményeként a felületi fénysűrűség kicsi, így kevésbé kápráztat. A bura víztiszta és opál kivitelben készül.

Parkok, közterek dekoratív világítása Parkok, közterek dekoratív világítása

A lámpatest tartalmazza a működtető szerelvényeket, amelyekhez a foglalattartó kúp felfelé történő kiemelésével lehet hozzáférni. Ekkor egyúttal – az oldalsó sorozatkapocs révén – az elektromos kapcsolat is megszakad.

 

 

hírlevél-feliratkozás

épjog