cemix

2010. március 03.

Szekcionált kapu hatalmas üvegfelületekkel

Szekcionált kapu hatalmas üvegfelületekkel

A Hörmann cég legújabb fejlesztése a széles üvegmezőkkel rendelkező ALR 40 kapu exkluzív változata, az ALR Vitraplan. Az alumínium keretszerkezetű szekcionált kapu a rászerelt, síkban futó üvegezésnek köszönhetően letisztult, elegáns és karakteres megjelenést kölcsönöz az épületeknek.

A rejtett keretprofilú, egységes üvegfrontot alkotó ALR Vitraplan kapuk az ipari, illetve lakossági épületek modern és erőteljes homlokzati elemeivé válhatnak. A kétféle színben, barna és szürke árnyalatban választható üvegezések, valamint az üveg színével harmonizáló sötét színárnyalatú keretprofilok révén az ALS Vitraplan harmonikusan illeszthető a homlokzatokba. A tükröződő, ugyanakkor átlátszó üvegezés különlegessé, látványossá tesz bármilyen funkciójú csarnoképületet. A belső oldalon látszó könnyed, feltűnően elegáns alumíniumprofilok natúr eloxálással készülnek.

Szekcionált kapu hatalmas üvegfelületekkelSzekcionált kapu hatalmas üvegfelületekkel

A szekcionált kapu nagy előnye, hogy felfelé nyílik (a kapulap a födém alatt a tetővel párhuzamosan, vagy a falon függőlegesen helyezkedik el), szabadon hagyva a helyet a kapu előtt és mögött.

A Hörmann ipari szekcionált kapuinál jól bevált ujjbecsípődés elleni védelem természetesen az ALR Vitraplan kapuknál is alaptartozék.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog