2010. május 11.

Optimalizálja saját működését az automata ajtó

Optimalizálja saját működését az automata ajtó

Az iMotion a Tormax automata ajtórendszerek meghajtásainak legújabb generációja, melynek intelligens funkciói nagy mértékben egyszerűsítik a nyílászárók használatát és karbantartását, folyamatosan és automatikusan ellenőrizve és optimalizálva az ajtók működését üzemelés közben is.

Az iMotion ajtómozgató rendszer igény szerinti konfigurációját modulok széles választéka teszi lehetővé, melyekkel különböző nyitási, zárási igények teljesíthetők. A vevőspecifikus beállítások (például nyitási idők és nyitási sebességek akár több ajtórendszerre is) gyorsan betölthetők, illetve másolhatók, a konfigurációs kártyán történő tárolásnak köszönhetően. A rendszer rugalmas alkalmazhatóságát tovább fokozza, hogy bármilyen Tormax automata ajtórendszerhez ugyanaz a vezérlés, ugyanazzal a programkapcsolóval és szervizprogrammal használható, és a modulok – azonos felépítésükből adódóan – egyszerűen cserélhetők, vagy bővíthetők.

Halk, biztonságos és megbízható fotocellás ajtómozgatás Halk, biztonságos és megbízható fotocellás ajtómozgatás

Az iMotion ajtórendszer-vezérlés automatikusan méri és tárolja a különféle modulok meghatározó paramétereit, automatikusan felméri az ajtó súlyát, tárolja a nyitásszélességet és beállítja a nyitási, zárási sebességeket. A vezérlés változó körülmények (elhasználódás, kopás, szennyezettség, hőmérséklet-változás stb.) között is állandóan szabályozza és optimalizálja a működést, illetve ellenőrzi a biztonsági érzékelők és a zár működőképességét.

A halk, biztonságos és megbízható ajtómozgatást lehetővé tevő iMotion rendszer energiatakarékos is: bekapcsolt állapotban minimális az áramfogyasztása, de ajtómozgatás közben is rendkívül kicsi az áramszükséglete, mivel a dinamikus ajtómozgás minimális energiaveszteséggel valósul meg.

Halk, biztonságos és megbízható fotocellás ajtómozgatás

A fokozott biztonságot nyújtó rendszer kevés karbantartást igénylő részegységekből épül fel, szénkefe és hajtómű nélküli szinkronmotorja hosszú élettartamú. Az iMotion meghajtások kimagaslóan jól bírják a nagy forgalmat: többszörösen felülmúlják az előírások szerinti egymilliós nyitásszámot, néhány ajtó több mint tízmillió nyitási ciklust hajtott végre meghibásodás nélkül.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog