2010. május 19.

Orsóról letekerhető csőtömítő zsinór

Orsóról letekerhető csőtömítő zsinór

A Loctite 55 poliamid elemi szálakból sodrott, szilikonbázisú pasztával impregnált zsinór, melyet orsóról kell letekerni és leszakítani. Fém és műanyag menetekhez használható víz, gáz, ipari olajos és sűrített levegős hálózatokhoz. Praktikus és minőségi eszköz otthoni javításokhoz és profi építőipari munkálatokhoz.

Az Industria szakkiállításon elismerő oklevelet kapott a Henkel által gyártott Loctite 55 csőtömítő szalag. Az indoklás szerint a szélsőséges körülmények között is precíz, megbízható és könnyen alkalmazható tömítő szál bevezetése óta kiemelt beruházásokon bizonyított Magyarországon is – írja a Henkel szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye.

Orsóról letekerhető csőtömítő zsinórA Henkel Ragasztás Technológiák által gyártott Loctite 55 szabadalmaztatott poliamid elemi szálakból sodrott, és szilikonbázisú pasztával impregnált zsinór. Csomagolása, tárolása praktikus, egy orsóról kell letekerni és leszakítani. Szétcsavarható kötést képez, így lehetőség van szerelés közbeni korrekciókra is. Fém és műanyag menetekhez használható víz, gáz, ipari olajos és sűrített levegős hálózatokhoz 16 bar nyomásig. Ellenáll a vibrációnak, a magas hőmérsékletnek (gőz 130 °C, levegő 150 °C).

A Loctite 55 menettömítő zsinór praktikus és minőségi eszköz otthoni javításokhoz és profi építőipari munkálatokhoz. Az elmúlt évtizedben a Loctite® 55 menettömítő zsinórt olyan nagy magyarországi beruházásokon használták, mint a Parlament víz- és fűtésvezetékeinek felújítása, bevásárlóközpontok tűzoltórendszereinek szerelése, gázszolgáltatók hálózatszerelése és természetesen családi és társasházak felújítása, építése – említi a sajtóközlemény.

Orsóról letekerhető csőtömítő zsinór

 

hírlevél-feliratkozás

épjog