2010. június 02.

Kandallókhoz is használhatók a nemesacél kémények

Kandallókhoz is használhatók a nemesacél kémények

Elsősorban családi házak fűtéskorszerűsítéseihez, utólagos beépítésekhez ajánlott a könnyű, körbefalazást nem igénylő KeraStar kéményrendszer, melynek kerámiából készülő béléscsövén bármilyen, akár szilárd tüzelőanyagok égéstermékei is biztonsággal elvezethetők.

Kandallókhoz is használhatók a nemesacél kémények

Felújításokkor, át-, illetve hozzáépítésekkor végzett fűtéskorszerűsítésekhez, vagy akár utólagos kandalló-beépítésekkor is kitűnő megoldást nyújthat a Schiedel új fejlesztésű terméke, a KeraStar kéményrendszer. A kerámiabélésű nemesacél kémények olaj, gáz, valamint fa- és széntüzeléshez egyaránt alkalmazhatók. A nemesacél kéményrendszer nemcsak kitűnő műszaki megoldást és univerzális alkalmazhatóságot nyújt, de építészetileg is markáns és esztétikus épületelem.

 

KeraStar kémények felépítése

A rendszer lelke a kiváló minőségű kerámiából készülő, korrózió- és saválló, kiégésbiztos béléscső. (A KeraStar kerámiabélésű nemesacél kéményrendszer béléscsövére a gyártó 30 év garanciát vállal.)

A külső héj 1.4301-es nemesacélból készül – a korrózióálló nemesacél köpeny a biztonság és a stabilitás mellett esztétikus megjelenésűvé is teszi a kéményeket.

A kémény hőszigeteltségéről 60 mm vastag ásványgyapot gondoskodik. (A KeraStar építésekor elég 5 cm biztonsági távolságot hagyni az éghető épületszerkezetektől és -elemektől.)

A szerelést nagyban megkönnyítik és leegyszerűsítik a nemesacélból készülő különböző rendszerkiegészítők, bilincsek.

Kandallókhoz is használhatók a nemesacél kémények

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog