2010. augusztus 23.

Ingyenes Építésügyi Hírlevél

Ingyenes Építésügyi Hírlevél

Az új Építésügyi Hírlevél minden hónap közepén térítésmentesen tájékoztatja olvasóit az építésügyet érintő jogszabályváltozásokról, építésügyi témákat érintő programokról, kiadványokról és szolgáltatásokról.

Új hírlevéllel bővült az építésügyi szakembereknek szóló információforrások tára. A CompLex Kiadó INGYENES hírlevele minden hónap közepén kerül kiküldésre. Az olvasók térítésmentesen értesülhetnek az építésügyet érintő jogszabályváltozásokról, bemutatjuk, melyek az újak és azt is, melyek a módosult jogszabályok. A kiadó sok éve fennálló, közkedvelt Építéstervezés, engedély, kivitelezés című cserelapos kiadványát használók munkájának megkönnyítése érdekében a kiadványt érintő változásokat is kiemeljük a hírlevélben. Bemutatjuk a szakma díjazottait és a kiemelt pályázatok nyerteseit. Az Aktuális rovat keretében mindig kiemelünk egy friss problémát vagy olyan jogszabályváltozást, ami jelentős hatással lehet olvasóink munkájára.

Ezeken a rendkívül fontos információkon kívül hírt adunk az építésügyi témát érintő aktuális programokról, rendezvényekről is és Olvasóinknak ajánljuk a legfrissebb szakirodalmakat, a leghasznosabb szolgáltatásokat is. Természetesen várjuk az Olvasók visszajelzéseit is, mi lehetne még hasznos információ számukra, mely témákról olvasnának szívesen.

 

Az Építésügyi Hírlevélre a CompLex Kiadó honlapján iratkozhat fel.

hírlevél-feliratkozás

épjog