2010. november 19.

Napkollektorok kis hajlásszögű tetőkhöz

Napkollektorok kis hajlásszögű tetőkhöz

Kifejezetten kis hajlásszögű tetővel rendelkező épületekhez kínál új fejlesztésű álló kollektorokat a Weishaupt. A hosszú élettartamú, esztétikus megjelenésű szolárrendszer praktikus rögzítőelemeivel bármilyen típusú tetőcseréppel egyszerűen összeépíthető. A maximum 30° lejtésű tetőkhöz alkalmazható kollektorok abszolút beállási szöge 50°.

A használati melegvíz-készítésre, illetve fűtésrásegítésre alkalmas Weishaupt napkollektorok – a kiváló minőségű, alumínium abszorberfelületnek és a kollektorba integrált gyűjtővezetékeknek köszönhetően – kiemelkedő hatásfokkal üzemelnek.

A szolárrendszer univerzális alkalmazhatóságáról új kétrészes, külön-külön fokozatmentesen állítható szarufa-rögzítőhorog gondoskodik, lehetővé téve a lécborítás magasság-kiegyenlítését, és segítve a legkülönfélébb tetőcserepekkel történő összeépítést.

Szétválasztható, új duplacsöves rendszervezetékek teszik még egyszerűbbé a szolár-szivattyúcsoporthoz történő fektetést és a bekötést. Az új berendezésben a rendkívül hatékony hőszigetelés kiegészítésül UV-álló fóliavédelemmel is.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A CSOK Plusz rendelet részletei

Kérdések és válaszok a közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékét érintő változásokról

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

épjog