2010. november 19.

Napkollektorok kis hajlásszögű tetőkhöz

Napkollektorok kis hajlásszögű tetőkhöz

Kifejezetten kis hajlásszögű tetővel rendelkező épületekhez kínál új fejlesztésű álló kollektorokat a Weishaupt. A hosszú élettartamú, esztétikus megjelenésű szolárrendszer praktikus rögzítőelemeivel bármilyen típusú tetőcseréppel egyszerűen összeépíthető. A maximum 30° lejtésű tetőkhöz alkalmazható kollektorok abszolút beállási szöge 50°.

A használati melegvíz-készítésre, illetve fűtésrásegítésre alkalmas Weishaupt napkollektorok – a kiváló minőségű, alumínium abszorberfelületnek és a kollektorba integrált gyűjtővezetékeknek köszönhetően – kiemelkedő hatásfokkal üzemelnek.

A szolárrendszer univerzális alkalmazhatóságáról új kétrészes, külön-külön fokozatmentesen állítható szarufa-rögzítőhorog gondoskodik, lehetővé téve a lécborítás magasság-kiegyenlítését, és segítve a legkülönfélébb tetőcserepekkel történő összeépítést.

Szétválasztható, új duplacsöves rendszervezetékek teszik még egyszerűbbé a szolár-szivattyúcsoporthoz történő fektetést és a bekötést. Az új berendezésben a rendkívül hatékony hőszigetelés kiegészítésül UV-álló fóliavédelemmel is.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Integrált Települési Vízgazdálkodási Terv: elkészült a tervezési segédlet

A jövő nemzedékek szószólója alapjogi összefoglalója a területhasználat települési szintű szabályozásának átalakításáról

A háborús veszélyhelyzet alatt a közbeszerzéseknél is lehet árat emelni

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (3. rész) - Településtervek határideje

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (2. rész) - Településrendezési illeszkedés

épjog