2010. november 26.

Színes fényekkel világító álmennyezetek

Színes fényekkel világító álmennyezetek

A Lumeo világítási rendszer színvonalas megoldást kínál a különféle funkciójú helyiségek könnyed, egységes és esztétikus megvilágításához. A világítótestek formaválasztéka és sokoldalú beépíthetősége, a különféle színű fények alkalmazhatósága és változtathatósága a terek egyedi, az adott kívánalmakhoz igazodó dizájnvilágítást tesz lehetővé.

A bármilyen funkciójú, belmagasságú és világítási igényű helyiségben alkalmazható Lumeo világítási rendszer lámpatestei áttetsző és nehezen éghető anyagból készülnek, melyek síkba simulóan vagy a síkból kiemelkedően is beépíthetők az álmennyezetekbe, falburkolatokba.

 

Színes fényekkel világító álmennyezetek Színes fényekkel világító álmennyezetek

 

A rendszer kis súlyából adódóan nem igényel bonyolult tartószerkezetet, és a hagyományos világítótestektől a LED-ekig bármilyen fényforrással elláthatók. A LED-világítással kivitelezett Lumeo rendszer igény szerinti színváltások és színkeverések megvalósítására képes, a „színjáték forgatókönyve” pedig akár helyben, akár távirányítással is vezérelhető.

 

Színes fényekkel világító álmennyezetek

 

A Lumeo rendszer egyik különlegessége, hogy a kívánt helyek hangsúlyozott világítására alkalmas mélysugárzókkal is működtethetők, lehetővé téve ezzel, hogy a tereket kellemes, szabályozható színű fény öntse el, bizonyos területek kiemelésével. A Lumeo rendszerbe az egyedi belsőépítészeti hatások elérése céljából különböző mélysugárzó lámpák integrálhatók.

A Lumeo világítótestek álmennyezetbe szerelését rugalmas és esztétikus kialakítású Durosatin tartókeretek segítik, melyek horganyzott acélból vagy alumíniumból készülhetnek. A világítótesteket pontosan síkban tartó, homogén felület létrehozását engedő Durosatin keretek igény esetén szétszedhetők és újra összeépíthetők, karbantartási célokra (például világítótest-cseréhez) pedig speciális, lehajtható elemek is rendelhetők.

 

Színes fényekkel világító álmennyezetek

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Integrált Települési Vízgazdálkodási Terv: elkészült a tervezési segédlet

A jövő nemzedékek szószólója alapjogi összefoglalója a területhasználat települési szintű szabályozásának átalakításáról

A háborús veszélyhelyzet alatt a közbeszerzéseknél is lehet árat emelni

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (3. rész) - Településtervek határideje

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (2. rész) - Településrendezési illeszkedés

épjog