2010. december 01.

Merülőfűrészként is használható körfűrész

Merülőfűrészként is használható körfűrész

A KSE 55 Vario az első merülőfűrészként is használható körfűrész, mely amellett, hogy sokoldalúan alkalmazható, ergonomikus kialakításának és praktikus kiegészítőinek köszönhetően pontos, gyors munkavégzésre nyújt lehetőséget. A hosszú élettartamú fűrész vágásmélysége 55 mm, és 45°-os szögig alkalmas ferde vágásokhoz.

Az 1200 Wattos gép mágnesjeladós, a különféle fordulatszám tartományokban 100 százalékban fordulatszám-tartó elektronikával rendelkezik. Üresjárati fordulatszáma 2000-5200 min-1, a beállítás fordulatszám-választó állítókerékkel végezhető.

 

 

Merülőfűrészként is használható körfűrész

 

A merülő- és körfűrész 160 mm átmérőjű fűrésztárcsája SmartChange funkcióval cserélhető, azaz a kényelmes, két kézzel végezhető cseréhez a billenő bura és a fűrészlap reteszelhető. A 45°-ig ferde vágások végzésére is alkalmas, 55 mm maximális vágásmélységű körfűrésszel a falhoz közeli vágások is könnyen elvégezhetők. A vágáspontosság érdekében a fűrészlap vezetőlaphoz történő szögbe állítása utánállítható.

 

 

Merülőfűrészként is használható körfűrész

 

A kényelmes és könnyed munkavégzés érdekében a fogantyú rezgéscsillapító, csúszásmentes gumibevonattal van ellátva, a védőburkolatok, valamint asztal pedig könnyű, magnéziumöntvényből készül. A jelölés szerinti vágásokat – a gérvágásoknál is használható – jól látható vágáskijelző segíti. A készülékhez kettős megvezetésű, jobb és bal oldalon is használható párhuzamvezető tartozik.

 

 

Merülőfűrészként is használható körfűrész

 

A biztonságos használat és a tartósság érdekében a KSE 55 Vario fűrészt Metabo S Automatic biztonsági kuplung védi, és automatikusan kikapcsoló, önkioldó szénkefével készül. Elforgatható, rögzíthető elszívócsonkjához külső elszívóberendezés is csatlakoztatható.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Integrált Települési Vízgazdálkodási Terv: elkészült a tervezési segédlet

A jövő nemzedékek szószólója alapjogi összefoglalója a területhasználat települési szintű szabályozásának átalakításáról

A háborús veszélyhelyzet alatt a közbeszerzéseknél is lehet árat emelni

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (3. rész) - Településtervek határideje

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (2. rész) - Településrendezési illeszkedés

épjog