autodesk

2013. április 08.

Egyszerű termékrendelés App alkalmazással

Egyszerű termékrendelés App alkalmazással

A Mevaco új App alkalmazásával eredeti, 1:1 méretben kínálja bemutatásra termékeit – a rendelések megkönnyítésére kifejlesztett Originals segítségével az építészek és a fémfeldolgozók 186 eredetihez hű termékábra segítségével mutathatják be ügyfeleiknek az expandált és perforált lemezeket, a hullám- és ponthegesztett rácsokat.

Egy fémből készült termékminta elérheti akár a 300 grammot is, így annak az építésznek vagy fémfeldolgozó szakembernek, aki két tucatot visz magával, hogy vevőjének megmutassa, bőven van mit cipelnie. A Mevaco Originals-szal erre nincs többé szükség, hiszen a termékeket ezentúl 1:1 méretben, de „súlytalanul” tudják mindig maguknál tartani. Sőt, akár függőleges, akár vízszintes formátumban prezentálni is.

 Egyszerű termékrendelés App alkalmazással

A Mevaco-App-ba betűrendes gyorskereső funkciót is építettek, és az adott termék kiválasztásával másodpercek alatt megjelenik annak ábrája. Az ábrák nagyjából megfelelnek az eddig szokásos 160×250 mm-es méretnek. Ez egyszerűbbé, ezáltal még inkább felhasználóbaráttá teszi bemutatót. A termékábrák az online-shop termékválasztékához is kapcsolódnak, így a regisztrált vásárlók azonnal tájékoztatást kaphatnak az árakról, az alapanyagokról a szállítási határidőkről, illetve természetesen azonnal rendelhetnek is. Kombinálva mindezt a gyors szállítással – még ha egy darabos rendelési mennyiségről van is szó – a vevők kívánságai kényelmesen, egyszerűen és gyorsan teljesíthetők.

Egyszerű termékrendelés App alkalmazással

Az App-on a Mevaco aktuális katalógusai is elérhetők német, angol, francia, olasz, magyar és lengyel nyelven. A Mevaco App ingyenesen letölthető közvetlenül iPadra vagy iTunesen keresztül az Apple App-Store oldalról, illetve a Mevaco saját honlapjáról: www.mevaco.hu/mevaco-app.

(x)

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Kötelező marad az energetikai tanúsítvány elkészíttetése eladás vagy bérbeadás esetén

Engedély nélkül építhetők a fagyvédelmi szélgépek (vagy csak az alapjuk)

A „Plázastop” előírásokat már egyes közlekedési létesítményeknél is alkalmazni kell

Új veszélyhelyzeti rendelkezések: közmeghallgatás személyesen megjelenő résztvevők nélkül

Kihirdették az új energetikai tanúsítványról és új energetikai szabályozásról szóló jogszabályokat

épjog