2013. január 28.

Elegáns üvegszerkezetek sportlétesítményekhez

Elegáns üvegszerkezetek sportlétesítményekhez

A nagy fesztávú üveg harmonikafalak, illetve a mozgatható erkélyüvegezések a középület-építéseknél is egyre jelentősebb szerepet kapnak. Külföldön például számos olyan stadion készült, ahol a VIP páholyok és az elegáns fogadóterek létrehozásához Solarlux szerkezeteket alkalmaztak, jelentősen emelve ezzel az épületek színvonalát.

A rendszereknek ehhez természetesen néhány, a sportlétesítményeknél elengedhetetlen technikai feltételt is teljesíteniük kellett. Ilyen előírás például a biztonság, azaz minden beépített szerkezet labdával vagy koronggal szembeni törhetetlensége. Ez az igény hozta létre az SL25XXL terméket, amely megerősített üvegezésével és szerkezetével teljes körűen kiállta a próbát.

Elegáns üvegszerkezetek sportlétesítményekhez 

Az elmúlt években számos sportlétesítményben alkalmaztak Solarlux szerkezetet: Kanadában a BC Place Olympic Stadionban, az USA-ban a New York Yankees Stadion VIP páholyában, az Oregoni Egyetem vagy a Berkeley Egyetem kaliforniai sportlétesítményének zárttá tehető szurkolói páholyaiban stb.

Elegáns üvegszerkezetek sportlétesítményekhez

Amióta gazdasági társaságok üzemeltetik stadionjaikat, Európa is követi ezt a trendet: Solarlux szerkezeteket építettek be a mainzi Coface Arenában, sőt a londoni olimpiai falu közel 200 épületének balkonüvegezését és üvegparapeteit is a Solarlux szállíthatta. A termék sikere a kitűnő minőség, az egyedi és különleges követelményeknek való megfelelőség, valamint az, hogy a termékek jelentős része ütemezetten és pontosan, készre szerelve érkezik a helyszínre, felgyorsítva és egyszerűsítve az épületek kivitelezhetőségét.

Elegáns üvegszerkezetek sportlétesítményekhez Elegáns üvegszerkezetek sportlétesítményekhez

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Petíciót indítottak az erdők megóvása érdekében: két nappal később már több mint 60 ezren írták alá

Az Alkotmánybíróság nem a Balaton partvonalán történő építést tiltotta meg

Szakmai felelősségbiztosítás a KATA adómódosítás tükrében

Helyi védett természeti területek - A jövő nemzedékek szószólójának elvi állásfoglalása (2022. június)

Drasztikusan emelkedő kamatok és rezsiköltségek - Most még fontosabb az otthon biztonsága!

epitkezesinfo