2013. szeptember 10.

Új típusú tető kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acélból

Új típusú tető kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acélból

A tartós és esztétikus Gerard Diamant tetőelemek a korábbi Gerard termékeknél 10 százalékkal nagyobbak, aminek köszönhetően egységnyi tetőfelület lefedéséhez kevesebb darabra van szükség – ez jelentősen csökkenti a tetőfedés költségeit (tetőlécmennyiség stb.), valamint a kivitelezés idejét is.

A Gerard termékcsalád legújabb tagja az elegáns megjelenésű, új építésekhez és felújításokhoz egyaránt alkalmazható Gerard Diamant tető. A tetőelemek 55 százalék alumínium- és 45 százalék cinktartalmú ötvözettel bevont acéllemezből készülnek – a cink elektrokémiai, az alumínium mechanikai védelmének hatékony kombinációja által az alapanyag kivételesen hosszú ideig ellenáll a korróziónak. Mivel a bevonati rétegeket az acéllemez formára préselése után hordják fel az elemekre, a bevonatok ráncosodása vagy hajszálrepedések keletkezése kizárt. A gyártó a tetők időjárás- és korrózióállóságára 50 év garanciát vállal.

A gyártáshoz használt természetes színű kőzúzaléknak köszönhetően a kitűnő színtartóságú tetőelemek vörös, vörösbarna, tölgy, antracit, valamint burgundi színekben kaphatók, illetve bármilyen más Gerard-színben is rendelhetők.

Új típusú tető kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acélból Új típusú tető kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acélból Új típusú tető kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acélból Új típusú tető kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acélból Új típusú tető kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acélból

 

Biztonság széllel, faggyal, tűzzel szemben

A Gerard tető minden egyes eleme szorosan egymásba kapcsolódik és nyolc ponton, a tetőelem orra felől, mozdíthatatlanul rögzül. Ez az egyedülálló rögzítési mód megakadályozza a beázást a rögzítőelemek körül, és garantálja, hogy a tető elemei még orkán erejű szélben vagy földrengés esetén sem mozdulnak ki a helyükről. A Gerard tető jól viseli a tekintélyes méretű hóterhet is. A kőzúzalékos bevonat megtartja a havat a tetőn, amíg a hó természetes és biztonságos módon (megcsúszás nélkül), lassan le nem olvad róla. A tetőcsalád teljesíti a legszigorúbb tűzállósági követelményeket: tűz esetén az éghetetlen acéllemez és a felületi bevonatok megakadályozzák a lángok szétterjedését.

 

Bontás nélkül is felújíthatók a tetők

Mivel a Gerard Diamant tetőelemek súlya (7 kg/m2) mindössze hetede a beton- és kerámiacserepekének, kitűnő megoldást nyújtanak tetőfelújításokhoz: általában ráhelyezhetők a meglévő tetőhéjazatra, illetve a régi azbesztpala és bitumenes zsindelytetők is bontás nélkül újrafedhetők, jelentősen csökkentve a tetőfelújítás idejét és költségeit. Az esetek nagy részében az öreg és gyenge tetőszerkezetek is azok megerősítése vagy cseréje nélkül újíthatók fel a könnyű Gerard Diamant tetővel.

Új típusú tető kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acélból

A tetőszerkezetek megnagyobbításához, formájuk megváltoztatásához is jó megoldást nyújt az erős és elegáns Gerard Diamant tető: kis súlyának, tartósságának és kiváló vízzáróságának köszönhetően még a legbonyolultabb tetőformák is könnyen, gyorsan és gazdaságosan elkészíthetők.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Petíciót indítottak az erdők megóvása érdekében: két nappal később már több mint 60 ezren írták alá

Az Alkotmánybíróság nem a Balaton partvonalán történő építést tiltotta meg

Szakmai felelősségbiztosítás a KATA adómódosítás tükrében

Helyi védett természeti területek - A jövő nemzedékek szószólójának elvi állásfoglalása (2022. június)

Drasztikusan emelkedő kamatok és rezsiköltségek - Most még fontosabb az otthon biztonsága!

epitkezesinfo