2020. május 13.

Közösségi terek és profi sportpályák bevonata

Közösségi terek és profi sportpályák bevonata

Közösségi terek építésekor, felújításakor számos kérdés felmerül: a felújítás vagy a kivitelezés költsége, a burkolat karbantarthatósága, tartóssága, csúszásmentessége, illetve a tűzvédelem. E szempontokat figyelembe véve fejlesztette ki a Mapei a közterületek és lelátók bevonataként ajánlott TNS rendszereit.

A Mapecoat TNS Urban színezett, gondosan megválasztott töltőanyagokat tartalmazó vizes, diszperziós akrilgyanta bevonat, amely lelátók, tribünök, kerékpárutak, gyalogjárdák és városi területek felületképzésére alkalmas. Bevonja a meglévő és új beton- vagy aszfaltfelületeket, és védi azokat a károsodásoktól.

Közösségi terek és profi sportpályák bevonata

A kialakított felület rendkívül dekoratív, csúszásmentes, olaj- és üzemanyagálló, így ideális bevonat közterületeken. Kiváló kopásállósággal rendelkezik és tartós felületet garantál, még intenzív forgalom esetén is. Ellenáll a különböző típusú klimatikus hatásoknak, a szmog és a napsugárzás agresszív hatásának, és nagy ellenálló képességű, tartós védelmet nyújt az aljzatnak. Nem utolsó szempont, hogy 24 féle színben kapható.

Közösségi terek és profi sportpályák bevonata

 

A Mapecoat TNS Urban előnyei:
• aszfalt- vagy betonfelületekre felhordva olyan bevonatot képez, amely kitűnően védi a felületet és növeli annak tartósságát,
• felhordható régi, már festett vagy új, festést igénylő felületekre,
• kitűnő kopásállóságú, és biztosítja a felületek tartósságát, beleértve a gyalogosforgalommal intenzíven terhelt felületeket is,
• ellenáll bármely időjárási körülménynek, a szmog agresszív hatásának, napsütésnek, és tartós védőréteget képez az aljzaton,
• alkalmazásával dekoratív felületek hozhatók létre a közterületeken és lelátókon, továbbá alkalmas különböző funkciójú területek más-más színnel történő elkülönítésére.

Közösségi terek és profi sportpályák bevonata

 

Professzionális megoldások amatőr sportolók számára

A Mapecoat TNS Multisport rendszerek meglévő vagy új aszfalt és beton sportpályák bevonataként alkalmazhatók. Rendkívül tartós és ellenálló akril bevonatrendszerek, amelyek könnyen, gyorsan és alacsony költséggel telepíthetők. Ellenállnak a sportolás okozta igénybevételeknek, az UV-sugárzásnak és a változó időjárási körülményeknek. Ezek a rendszerek modern megoldást nyújtanak a hazánkban elterjedt iskolai vagy közterületeken lévő beton és aszfalt sportpályák felújítására, illetve új pályák építésére.

A több rétegből felépített bevonatok kiváló játékélményt nyújtanak minden szokásos labdajáték számára. A sportoláshoz igazított műszaki jellemzőik ideális felületi tapadást biztosítanak a sportolók számára. A Mapecoat TNS Multisport Comfort rendszerbe gumiszőnyeget építenek be, aminek eredményeként a nagy rugalmasságú játékfelület csökkenti a sportolók ízületi terhelését és az esések okozta sérülések kockázatát.

 

A Mapecoat TNS Multisport rendszerek előnyei:
• a sportoláshoz megfelelő és biztonságos tapadást biztosítanak,
• esőben nem válnak síkossá, szárazon nem tapad le a sportoló lába, így kímélik az ízületeket, kisebb a sérülési kockázat,
• könnyen takaríthatók, szükség esetén könnyen javíthatók,
• gyorsan, akár néhány nap alatt is kivitelezhetők,
• alacsony a telepítési és fenntartási költségük,
• a pályák rendkívül esztétikusak, dekoratívak.

A Mapecoat TNS Multisport Professional és ennek gumibetétes változata, a Mapecoat TNS Multisport Comfort is rendelkezik Nemzeti Műszaki Értékeléssel, ezért mindenhol felelősséggel használható és betervezhető. A Mapecoat TNS Multisport rendszerek rétegei szinte minden meglévő pályára felhordhatók.

Amennyiben a pálya rossz állapotban van, a rendszerek telepítése előtt javítás és tisztítás szükséges. Előzetes telefonos egyeztetés alapján a pályafelújítás vagy -telepítés költsége ±15% pontossággal becsülhető. A Mapei országos lefedettségű kivitelezőhálózattal rendelkezik, így hazánkban bárhol rövid határidőre kivitelezhetők a pályák.

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo