2011. december 19.

Kreditpontos és kötelező kamarai képzések – akár az ünnepek alatt is!

Kreditpontos és kötelező kamarai képzések – akár az ünnepek alatt is!

Az építészek és más építőipari szakemberek számára előírt kötelező és szabadon választott továbbképzés elvégzésének kényelmes módja az on-line távképzés, amely időbeli kötöttségektől mentesen – tehát akár a karácsonyi-újévi ünnepi időszakban is – a jelentkezéstől számított néhány napon belül teljesíthető.

A Magyar Építész Kamara és a Magyar Mérnöki Kamara által is akkreditált képzések a http://tervlap.hu/tovabbkepzes oldalon érhetők el.

A kötelező képzés a jogszabályi előírásoknak megfelelően az építészkamarai tagok számára jogi, pénzügyi, valamint szabvány- és minőségügyi részből áll, a mérnöki kamarai tagok számára pedig általános, építésügyi, tartószerkezeti és munkavédelmi részekből.

A szabadon választott képzésnél hét darab 2, 3, illetve 4 pontos kurzus közül lehet választani. Ezek között vannak épületszerkezeti-alkalmazástechnikai jellegű tananyagok, építészettörténeti emlékeinkkel, illetve a közelmúltban elkészült épületekkel foglalkozó kurzusok és a tervdokumentációt, a tervellenőrzést, az építési hibákat tárgyaló modulok is. Ezen kívül több szakmai rendezvény előadásait is meg lehet hallgatni online formában.

BELÉPÉS A KÉPZÉSI OLDALRA >> http://tervlap.hu/tovabbkepzes

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog