2017. június 20.

Nagyon könnyű és biztonságos homlokzati állványrendszer

Nagyon könnyű és biztonságos homlokzati állványrendszer

A Peri UP Easy innovatív keretei gazdaságosak és egyben nagy fokú munkabiztonságot is nyújtanak. A rendszer különlegessége, hogy az Easy kereteken lévő rozetták segítségével a Peri UP Flex modulállvány rendszerelemeivel kombinálható. Ez komplexebb feladatok esetén is számtalan alkalmazási lehetőséget kínál.

Az új Peri UP Easy az egyik legkönnyebb acél homlokzati állványrendszer. Ez a felhasználó számára jóval kisebb fizikai terhelést jelent: egy munkanapra vetítve akár 500 kg-mal kevesebb súlyt kell mozgatni, így lényegesen lerövidül az összeszerelésre és bontásra fordítandó idő. A rendszer szélessége 67 cm, a járószinteket vagy egy egyrészes kombinált járótáblával – alumínium szegélyprofil rétegelt lemezzel –, vagy két 33 cm széles, acél járótáblával lehet lefedni.

Nagyon könnyű és biztonságos homlokzati állványrendszer
A járótáblákba integrált kibillenés elleni védelem már bizonyított a Peri UP Flex modulállványzatnál. Az Easy ugyanezt a megoldást alkalmazza az acél járótáblák és az egy részből álló, 66 cm széles, kombinált járótáblák esetében is

 

Építés közben az Easy kerettel együtt történik a következő szint védőkorlátjának előszerelése, biztonságosan, segédelemek nélkül, az alatta lévő szintről, így az állványépítő minden munkaszinten védve van a leesés ellen, biztosítókötél nélkül. Csupán a Peri UP Easy szerelési logikájával tarthatók be maradéktalanul az érvényben lévő munkavédelmi előírások. Nincs szükség sem a szerelést nehezítő kiegészítő elemekre, sem pedig leesés elleni személyi védőfelszerelés viselésére. Ezzel az egyedülálló biztonsági koncepcióval a Peri UP Easy rendszere teljesíti a biztonságos munkavégzéssel szemben elvárt követelményeket.

Az alapkonfiguráció csőbilincsek használata nélkül felépíthető, a gyors kikötési rendszer pedig jelentősen meggyorsítja a szerelési időt. Számos jól átgondolt részlet – mint például a külső és belső sarkok kevesebb egyedi elemmel történő kialakítása – teszi a Peri UP Easy-t rendkívül hatékonnyá.

Nagyon könnyű és biztonságos homlokzati állványrendszer

Az új állványrendszer kifejlesztésénél az volt a cél, hogy a keretes állványok gyors szerelhetőségét a modulállványok rugalmasságával ötvözze, valamint megfeleljen a jelenlegi és a jövőbeni munkabiztonsági előírásoknak is

 

Fókuszban a sokoldalúság

Az új állványrendszer nyitott kerete számtalan előnyt kínál – például a következő szint védőkorlátjának előszerelése az alacsonyabb szintről biztonságos körülmények között történhet. A rendszer különlegessége az Easy keret rozettája. Ennek segítségével a keretes állványzat a Peri UP Flex moduláris állványrendszer elemeivel kombinálható, ami új lehetőségeket teremt az állványépítésben. A Peri bérleti parkjában minden rendszerelem rendelkezésre áll, ezáltal a nagy mennyiségi igények vagy a különleges projektkövetelmények is gazdaságosan kiszolgálhatók.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo