2022. február 21.

Páraérzékelő, akusztikus légbevezetők nyílászárókra

Páraérzékelő, akusztikus légbevezetők nyílászárókra

Az Aereco EHA2 (EAR-EAF) páraérzékelős, nyílászáróba építhető, akusztikus légbevezető termékcsalád a legtöbb műanyag, fa és alumínium nyílászáróhoz illeszkedik. A friss levegő a légbevezetőn keresztül a mennyezet irányába áramlik, ezáltal jobban keveredik a lakás levegőjével.

Az Aereco EHA2 páraérzékelős légbevezetők a légszállítást a belső levegő relatív páratartalma szerint szabályozzák. Hangcsillapításuk alapesetben 37 dB, akusztikus kiegészítőkkel akár 42 dB is lehet. A készülékek könnyen illeszthetők a legtöbb ablakprofilhoz. Karbantartásuk egyszerű: beszabályozás nem szükséges, csak éves portalanítást igényelnek.

Szélsőséges hideg esetére záróretesszel ellátott típusok is választhatók, melyeknél a szabályozózsalu manuálisan a zárt (minimum), illetve nyitott állásban (maximum) rögzíthető.

Páraérzékelő, akusztikus légbevezetők nyílászárókra

A nem zárható és növelt minimum hozamú légbevezetők alkalmasak nyílt égésterű gázkészülékek, kályhák és kandallók égési és szellőzőlevegőjének utánpótlására.

Páraérzékelő, akusztikus légbevezetők nyílászárókra

Az EHA2 légbevezetőből, akusztikus talapzatból (AEA 301) és akusztikus külső esővédőből (AEA 851) álló összeállítás hangcsillapítása Dn,e,w (C)=42 dB, amivel a hasonló készülékek legjobbjai közé tartozik a maga 3600 mm2-es szabad keresztmetszetével. (Az EAR és EAF hangcsillapítása akusztikus kiegészítők nélkül Dn,e,w (C)=37 dB.)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Integrált Települési Vízgazdálkodási Terv: elkészült a tervezési segédlet

A jövő nemzedékek szószólója alapjogi összefoglalója a területhasználat települési szintű szabályozásának átalakításáról

A háborús veszélyhelyzet alatt a közbeszerzéseknél is lehet árat emelni

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (3. rész) - Településtervek határideje

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (2. rész) - Településrendezési illeszkedés

épjog