2020. november 18.

PVC profilrendszer minden igényre a Deceuninck-től

PVC profilrendszer minden igényre a Deceuninck-től

A Deceuninck PVC nyílászáróprofil-rendszere rengeteg lehetőséget kínál mind a megjelenés, mind a kialakítás terén. Ráadásul olyan alacsony hőátbocsátási értékekkel rendelkezik, hogy akár passzívházakhoz is alkalmazható.

Akár nagyobb méretű ablakok kialakításához is alkalmas

Az Elegant profiloknak köszönhetően nem kell határt szabnunk elképzeléseinknek. A szigetelt üvegtábla ugyanis speciális ragasztóval, úgynevezett nedves ragasztással rögzíthető a profilba. Ennek a speciális ragasztási technológiának köszönhetően nagyméretű ablakok is stabilan kialakíthatók vele. Ráadásul a tok- és a szárnyprofilokhoz hagyományos acélmerevítők és szabványos vasalatok egyaránt használhatók, ezáltal az ablakgyártók tárolási költségei is csökkenthetők.

PVC profilrendszer minden igényre a Deceuninck-től 

 

Stílus és funkcionalitás – alumíniumhatású PVC

A PVC ablakokkal kimagasló hőtechnikai értékek érhetők el, emellett kevesebb karbantartást igényelnek és olcsóbbak a fából készült vagy az alumíniumból készült társaiknál. A PVC-ből készült profilok az alumíniumnál jóval kevésbé költségesek, és sokkal könnyebben kezelhetők, mint a fából készült ablakok.

Az Elegant összesen 50 különféle dekorfóliával választható, amelyek közt ugyanúgy megtalálhatók a meleg, természetes hatású faerezetminták és a legtrendibb színek, mint az alumíniumborítás, illetve a fémszemcsékkel gazdagított fólia, amelyekkel alumíniumablakokhoz hasonló megjelenés érhető el. Ráadásul a szürke profilmagnak köszönhetően az ablakok nyitott állapotban is esztétikus képet mutatnak. Ezek a PVC ablakprofilok tehát bármilyen igénynek könnyen megfelelnek.

PVC profilrendszer minden igényre a Deceuninck-től PVC profilrendszer minden igényre a Deceuninck-től

 

Passzívházakhoz is megfelelő hőszigetelés

A hamarosan elérhető új Elegant ThermoFibra technológia révén a profilrendszer rendkívül alacsony hőátbocsátással, mindössze 0,88 W/m2K Uf-értékkel rendelkezik, így passzívházakhoz is alkalmas. A termomerevítős ablaktokkal kombinált, hosszú üvegszál merevítésű ablakprofil-fejlesztés a Forthex technológiával ötvözve feleslegessé teszi az acélmerevítés használatát a profil belsejében. Ennek köszönhetően a korábbinál kisebb súlyú, nagy méretű ablakok alakíthatók ki. A 76 milliméteres beépítési mélységnek és a 85 milliméteres szárnyszélességnek köszönhetően, illetve a különféle üvegezési vastagságok alkalmazásával pedig még tovább növelhető a szerkezet hő- és hangszigetelő képessége.

PVC profilrendszer minden igényre a Deceuninck-től PVC profilrendszer minden igényre a Deceuninck-től

 

Búcsi János, a Deceuninck termékmenedzsere

További információ: https://elegant.deceuninck.com/hu/

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo