2016. május 19.

Rehau Szakmai Nap: Gyártás, raktározás, logisztika – ipari épületek létesítése

Rehau Szakmai Nap: Gyártás, raktározás, logisztika – ipari épületek létesítése

Az ipar minden ország gazdaságának motorja. A hatékony ipari termeléshez, illetve az értékteremtő folyamatok hatékony működtetéséhez, legyen szó gyártásról, raktározásról vagy logisztikai feladatok elvégzéséről, korszerű és gazdaságos épületekre és infrastruktúrára van szükség.

Az ipari épületek elsődleges célja a változatos technológiai eljárások kiszolgálása, amely számos kihívást tartogat a beruházó, építész tervező, gépész tervező és a kivitelező számára. Emellett szem előtt kell tartani az épületben dolgozó emberek szükségleteit is. A Rehau Szakmai Nap 2016 konferencia előadásai az ipari épületek létesítéséhez kapcsolódó legfontosabb gazdasági, technológiai és energetikai kérdésekre keresik a választ a különböző szakágazatok elismert szereplőinek tolmácsolásában.

A Rehau Kft. meghívja Önt a 2016. május 31-én a budapesti Millenáris Park D épületében tartandó Rehau Szakmai Nap 2016, Gyártás, raktározás, logisztika – ipari épületek létesítése konferenciára!

A részletes program innen tölthető le >>

Reméljük, személyesen is üdvözölhetjük Önt rendezvényünkön!

Szebellédi Tamás üzletágvezető,
Rehau Kft.

A konferencia pontos helyszíne: Millenáris Park, D épület (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.)

A belépéshez kérjük, ezt a meghívót hozza magával a rendezvényre!

A résztvevők száma korlátozott, ezért kérjük, hogy jelentkezésüket minél hamarabb legyenek szívesek elküldeni az andrea.banath@rehau.com email-címre.

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás