cemix

2019. március 29.

Swedsteel termékek a Tekla programban

Swedsteel termékek a Tekla programban

Az acélszerkezeti tervezők és szerkesztő kollégák körében méltán népszerű 3D konstrukciós tervező programban, a Tekla Structures BIM szoftverben immár elérhetők a Swedsteel termékek is. A Swedsteel-Metecno Kft. és a Construsoft Kft. együttműködésének köszönhetően a Tekla Structures tartalmazza a Swedsteel tartószerkezeti Z-, C-, CI-, U-profilokat és burkolati trapézlemezeket, továbbá a Swedsteel-Metecno típusú szendvicspaneleket is.

A Tekla szoftverbe fejlesztett Swedsteel csomag tartalmazza az összes termék 3D modelljét, a pontos anyagjellemzőket, standard kapcsolati definiálási opciókat (például főtartó-szelemen kapcsolata), gyártói specifikus egyéni lekérdezési, szűrési és listázási lehetőséget, és a gyártmányrajzok testreszabott előállításának támogatását (például gyárilag lyukasztott szelemenek).

Swedsteel termékek a Tekla programban

A felhasználók számára a Tekla globális weboldalán (www.tekla.com) vagy a hazai forgalmazó és fejlesztő cég, a Construsoft Kft. honlapján (www.construsoft.com) érhető el a Swedsteel fejlesztést is tartalmazó telepíthető csomag.

Bármilyen észrevételt, javaslatot közvetlenül is szívesen fogadunk a felhasználó tervezőktől, és igyekszünk a következő fejlesztési ütemben figyelembe venni ezeket.

Nézze meg a szakmai, tervezői tudástárunkat vagy ha csarnoképületen dolgozik, nézze meg ipari és agrárcsarnok oldalainkat!

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog