2009. október 15.

Rázkódáscsillapító szőnyeg műfüves sportpályákra

Rázkódáscsillapító szőnyeg műfüves sportpályákra

A Schmitz Foam Products B.V. által kifejlesztett ProPlay rázkódáscsillapító és vízelvezető szőnyeg kitűnő feltételeket teremt a műfüves sportpályákon történő játékokhoz.

A tartós és egyszerűen fektethető szőnyeg alkalmazásával minimális gumifeltöltésre van szükség, és mivel a ProPlay rugalmasságából adódóan a töltőanyag folyamatosan mozog, mindig laza marad, így a pálya felülete nem tömörödik, nem keményedik, nem válik egyenlőtlenné. Ennek köszönhetően a fűszálak is függőlegesek maradnak, nem fekszenek el vagy gubancolódnak össze.

Rázkódáscsillapító szőnyeg műfüves sportpályákra

Az új generációjú ProPlay rázkódáscsillapító szőnyegek a 90-es évek közepe óta használatosak a sport különböző területein. A Schmitz Foam Products B.V. néhány éve az amerikaifoci- és rögbipálya alatt használható szőnyegeket is kifejlesztette. Erőssége, hosszú élettartama és egyszerű fektethetősége miatt a ProPlay gyakran használatos speciális projektekhez, mint például kül- és beltéri mobil focipályákhoz. Használható védőrétegként is (ahogy például a salzburgi Red Bull Stadionban megrendezett európai lovasversenyen és fogathúzó bajnokságon), de tengerparti röplabdapályák rázkódáscsillapító és vízelvezető rétegeként is alkalmazható.

Rázkódáscsillapító szőnyeg műfüves sportpályákraRázkódáscsillapító szőnyeg műfüves sportpályákra

A helyszínen gyorsan és egyszerűen elhelyezhető ProPlay alkalmazásának előnyei:

• kiváló pályafelületet teremt a sportokhoz;

• rendkívül széleskörűen alkalmazható;

• hosszú élettartamú;

• környezetbarát;

• megfelel a FIFA, az UEFA, az FH, a DIN előírásainak.

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás