2009. október 17.

Hat- és hétkamrás műanyag nyílászárók

Hat- és hétkamrás műanyag nyílászárók

A német Gealan Fenster-System GmbH és a Marshall Ablakgyár ablakrendszerei hatékony hőszigetelésükkel, kitűnő műszaki tulajdonságaikkal, esztétikus kialakításukkal a legszigorúbb építtetői igényeket is kielégítik.

A 74 mm-es beépítési mélységű, 6, illetve 7 kamrás profilból készülő Marshall nyílászárók kiváló hőszigetelésűek (Uf=1–1,2 W/m2K). A lekerekített, lágy kontúrokkal rendelkező ablakok színes acryl-color profiljai speciális eljárással készülnek, miáltal a színes akril fedőréteg elválaszthatatlanul kapcsolódik a fehér PVC profilhoz. A karc- és időjárásálló műanyag nyílászárók 12 féle standard színben kaphatók, illetve további 70 féle színben rendelhetők.

 

M-Eco és M-Lux

Az új M-Lux és M-Eco műanyag nyílászárórendszerek kielégítik a legszigorúbb szakmai, energiatudatos tervezői, beruházói és kivitelezői elvárásokat.

A hatkamrás M-Lux nyílászárók beépítési mélysége 74 mm-ről 84 mm-re emelkedett, ami nemcsak a hőszigetelő képesség javulását eredményezte, de jelentősen növelte az ablakok stabilitását is.

A legapróbb részletekig kidolgozott profilú, hétkamrás M-Eco rendszer a legszigorúbb követelményeknek is eleget tesz, legyen az hő- és hangszigetelési igény, biztonsági (betörésvédelmi) előírás, vagy akár szellőzési elvárás.

Hat- és hétkamrás műanyag nyílászárók

Hat- és hétkamrás műanyag nyílászárók

Marshall Reflekt

A speciális védőfelülettel ellátott Marshall Reflekt profilok hatékony védelmet nyújtanak a mobilátjátszók által kibocsátott elektromágneses sugárzás ellen. A modern nyílászárók üvegezése – a jó hőszigetelés mellett – a sugárzás ellen is védenek. A hagyományos ablakprofilok azonban átengedik az elektromágneses sugárzást, míg az M-Reflekt a profilba épített speciális felületnek köszönhetően képes visszatükrözni a magas frekvenciájú sugárzásokat, miközben a beeső napfény káros sugárzásával szemben is 99 százalékban nyújt védelmet. (Ha a nyílászáró külső oldalán például 1000 μW/m2 a sugárzás mértéke, akkor a belső oldalon már csak 1 μW/m2 érték mérhető.)

 

hírlevél-feliratkozás

épjog