2009. október 18.

Előregyártott ipari csarnokrendszerek

Előregyártott ipari csarnokrendszerek

A könnyen átépíthető, függőleges falakkal és nyeregtetővel készülő Delta csarnoktípus a lefedett terület legjobb kihasználhatóságát teszi lehetővé, kedvező fajlagos négyzetméter áron.

Különböző igények kielégítésére szolgáló, hétféle standardizált csarnokrendszert kínál a Frisomat. Az acélszerkezetű, előregyártott csarnokrendszerek ipari tárolóépületek, ipari csarnokok, raktárak, repülőgéphangárok, géptárolók, gabonatárolók, bemutatótermek, műhelyek, irodák, lovardák, istállók stb. kialakítására alkalmasak.

A Delta könnyen átépíthető, hagyományos csarnokrendszer, függőleges falakkal és 22°-os nyeregtetővel. Ez a típus teszi lehetővé a lefedett terület legjobb kihasználhatóságát, kedvező fajlagos négyzetméter áron. A csarnokok különleges kialakítású horganyzott acélszerkezete gyorsan felállítható és könnyen bontható, illetve átépíthető, ezért a Delta különösen alkalmas időszakos vagy felvonulási épületek létesítésére. A hidegen hengerelt, horganyzott profilok használatával maximális szilárdságú és stabilitású, ugyanakkor könnyű csarnokok építhetők.

Előregyártott ipari csarnokrendszerek

Előregyártott ipari csarnokrendszerek

Előregyártott ipari csarnokrendszerek

A Delta típus előregyártott beton alaptestek vagy speciális lehorgonyzó elemek használatával szinte bármilyen talajminőség esetén felállítható. A vízszintes szelemenek impregnált fából, a burkolat műanyag bevonatos, horganyzott acél hullámlemezből készül. A beépített poliészter tetőfelülvilágítókkal rendelkező Delta 2,5; 4 és 5 méteres homlokzatmagassággal, 7,5; 9,4; 11,2; 13,1 és 15 méteres szélességgel, 2,5 méterenként bármilyen hosszúságban építhető.

A csarnokhoz rendelhető extra tartozékok:

• különböző méretű, kézi mozgatású tolókapuk;

• különböző méretű személybejárók;

• ablakok;

• szekcionált kapuk, redőnykapuk kézi és motoros kivitelben;

• füstelvezető kupolák;

• extra szélességű tolókapuk, hangárkapuk;

• szintosztó födém.

hírlevél-feliratkozás

épjog