2009. október 18.

Épületen belüli szennyvízelvezető rendszerek

Épületen belüli szennyvízelvezető rendszerek

A Geberit PE csövekkel és idomokkal bármilyen lefolyórendszer kiépíthető a csatlakozóvezetékektől az ejtővezetékekig, a gyűjtővezetékektől az alapvezetékekig.

A lefolyóvezetékeket olyan extrém terhelések érik, mint például dermesztő hideg, trópusi meleg, vegyi anyagok, agresszív szennyvíz, vagy a savas talaj hatása. A környezetbarát polietilénből készülő Geberit lefolyócsövek évtizedeken át – károsodás nélkül – ellenállnak e hatásoknak, ezáltal bármely felhasználási területen alkalmazhatók lefolyórendszerek kiépítésére.

Épületen belüli szennyvízelvezető rendszerek

A Geberit PE csövekkel és idomokkal – kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően – bármilyen lefolyórendszer kiépíthető a csatlakozóvezetékektől az ejtővezetékekig, a gyűjtővezetékektől az alapvezetékekig, magán, illetve középületekben egyaránt. A rendszer speciális ipari területeken – hídépítésnél, laborokban stb. – is alkalmazható.

Az egyes elemek 32–315 mm-es átmérőtartományban, rendkívül széles idomválasztékkal állnak rendelkezésre. A hegesztett kötések 100 százalékos tömítettséget eredményeznek.

 

Háztartási szennyvízelvezetés

A PE lefolyórendszer a szifontól az utcai vezetékbe való becsatlakozásig lehetővé teszi a szennyvíz problémamentes elvezetését. A hegesztett csőkötéseknek, a magas hőfoktűrésnek (100 °C-ig) és a széles idomválasztéknak köszönthetően különösen alkalmas háztartási szennyvízelvezető rendszerek létesítésére.

 

Ipari területek, gyárak, laborok

Ezeken az alkalmazási területeken különösen fontos a kiemelkedő anyagminőség, a vegyi anyagokkal szembeni ellenállóképesség és a maximálisan tömör csőkötések kialakítása.

 

Tetővíztelenítés

A Geberit PE lefolyórendszer mint a Pluvia tetővíztelenítő rendszer része, lehetővé teszi az esővíz problémamentes elvezetését a tetőről. A megbízható, tömör rendszer biztonságot garantál az épület számára.

 

Talajba fektetett vezetékek

A lefolyóvezetékeknek olyan extrém hatásoknak kell ellenállniuk, mint például dermesztő hideg, trópusi meleg, fokozott statikai nyomás stb. A Geberit PE csőrendszer előnyei talajba fektetett vezetékek kiépítésénél is megmutatkoznak: tömörek, korrózióállók, a kötések ellenállnak a gyökérzet hatásainak, és a talajsüllyedés sem okoz törésveszélyt.

hírlevél-feliratkozás

épjog